Μπούκλες χωρίς θερμότητα; Πώς να τις δημιουργήσετε σπίτι

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας τον αγαπημένο μου τρόπο για να φτιάξετε μπούκλες χωρίς θερμότητα. Ναι, καλά ακούσατε. Ούτε συσκευή για μπούκλες, ούτε μπιστολάκι, ούτε ισιωτικό. Αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιώ εδώ και κάποια χρόνια αφού τα μαλλιά μου έγιναν πολύ λεπτά και ξηρά εξαιτίας του γεγονότος ότι χρησιμοποιούσα υπερβολικά συχνά συσκευές θερμότητας. Μετά άρχισα να ψάχνω μία κάπως πιο υγιεινή εναλλακτική στη συσκευή για μπούκλες της Revlon και βρήκα κάποιες καταπληκτικές ιδέες.

bigudi0

Ο πιο εύκολος τρόπος για κυματιστά μαλλιά είναι να φτιάξετε έναν κότσο όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά. Πιάστε τα μαλλιά σας, τυλίχτε τα και μετά με αυτά που έχουν μείνει ελεύθερα δημιουργήστε τον κότσο. Δεν χρειάζεται λαστιχάκι, τα μαλλιά σας αρκούν. Βάλτε ένα τσιμπιδάκι και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους αν γίνεται και όλο το βράδυ. Το πρωί, βγάλτε το τσιμπιδάκι και αφήστε κάτω τα μαλλιά σας. Μπορείτε να τα χτενίσετε με τα δάχτυλά σας και να βάλετε λίγη λακ στο τέλος. Συνήθως, εγώ βάζω λίγη mousse για να κρατήσουν όλη την ημέρα.

Η στέκα είναι επίσης ένα υπέροχο εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε μπούκλες. Σε αντίθεση με την προηγούμενη μέθοδο, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι εντελώς στεγνά. Πάρτε την στέκα σας και βάλτε την στα μαλλιά σας. Αρχίζοντας από την κορυφή του κεφαλιού, πάρτε κάποια μαλλιά και γυρίστε τα γύρω από την στέκα. Βάλτε και άλλες τούφες μέχρι να φτάσετε στο πίσω μέρος, όπου κάποια μαλλιά μπορεί να έχουν ξεμείνει. Γυρίστε τα και αυτά γύρω από την στέκα. Εάν τα μαλλιά σας είναι κοντά και κατσαρώνουν εύκολα, μπορείτε να αφήσετε την στέκα για 30 λεπτά ώστε να πάρουν όγκο και να κατσαρώσουν. Εάν τα μαλλιά σας είναι μακριά, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να κάνετε την διαδικασία πριν πάτε για ύπνο. Η στέκα δεν είναι άβολη, οπότε δεν θα σας ενοχλήσει στον ύπνο και το πρωί θα έχετε χαριτωμένες μπούκλες. Εγώ συνήθως ακολουθώ αυτόν τον τρόπο καθώς μου φαίνεται πιο γρήγορος.

Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος κατά τον οποίο πρέπει να τυλίγετε τα μαλλιά σας σε κομμάτια υφάσματός, αλλά θεωρώ ότι είναι υπερβολικά χρονοβόρος.

Δοκιμάστε κάποια από αυτές τις μεθόδους και ενημερώστε με ποια σας αρέσει περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *