Σπουδαίες αναγεννητικές ολονύκτιες θεραπείες

Το χειμώνα και το φθινόπωρο οι νύχτες είναι μεγάλες – γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ώρα για αναζωογόνηση και βελτιώσεις του δέρματος με ολονύκτιες θεραπείες; Φυσικά, τέτοιες θεραπείες είναι επίσης εξαιρετικές για τις νύχτες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Μάσκες προσώπου νυκτός συνιστώνται από τις γυναίκες της Ασίας, οι Ινδουίστριες αγαπούν τα έλαια μαλλιών. Απλά σκεφτείτε τα αγνά μαλλιά των πρώτων και τα όμορφα, παχιά μαλλιά των τελευταίων. Πώς να φροντίσουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας;

1. Αναγέννηση προσώπου

Ξέρετε γιατί οι κρέμες νύχτας είναι συνήθως λίγο βαρύτερες και πλουσιότερες σε θρεπτικά συστατικά; Βασικά, το βράδυ το δέρμα απορροφά γρήγορα όλες τις θετικές ουσίες, επομένως αυτές οι θεραπείες φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός από μια καλή κρέμα, η οποία πρέπει να περιλαμβάνει coeznzyme Q10, βιταμίνη C και E, και ρετινόλη, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα προσώπου. Οι γυναίκες της Ασίας γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το τελετουργικό. Είναι διάσημες για το όμορφο δέρμα τους, όλα τα καλλυντικά και τα προϊόντα φροντίδας δέρματος που χρησιμοποιούν, κάνουν θραύσει αμέσως. Οι ολονύκτιες μάσκες προσώπου έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Τί είναι τόσο σπουδαίο σχετικά με αυτές; Δείτε και μόνες σας: δοκιμάστε μια ολονύκτια μάσκα με θρεπτικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες. Το πρωί θα δείτε πώς η κατάσταση και η εμφάνιση του δέρματός σας έχει αλλάξει για πάντα.

2. Όμορφο σώμα πριν από τον ύπνο

Χρησιμοποιείτε λοσιόν σώματος πριν πάτε για ύπνο; Οι περισσότερες γυναίκες δεν το κάνουν. Εν τω μεταξύ, ειδικά το χειμώνα, όταν ο ξηρός αέρας των θερμαντικών συσκευών ξηραίνει ακόμη περισσότερο το δέρμα μας, μια λοσιόν σώματος πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φροντίδας. Εάν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ξηρό – ανακατέψτε τη λοσιόν με λίγες σταγόνες φυσικού ελαίου ή απλά προσθέστε το λάδι (argan, καρύδα, λιναρόσπορο ή ελαιόλαδο) στο νερό στο μπάνιο και βυθιστείτε σε ένα τόσο ζεστό, θρεπτικό και αναζωογονητικό λούτρο.

Η ολονύκτια ανανέωση περιλαμβάνει επίσης τα χέρια και τα πόδια. Προκειμένου να αναγεννηθούν πλήρως, πάρτε ειδικά βαμβακερά γάντια και κάλτσες. Πριν από την ώρα του ύπνου μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παχύ στρώμα κρέμας ή βάλσαμο στα χέρια και τα πόδια σας. Στη συνέχεια τα χέρια και τα πόδια σας θα αναγεννηθούν και θα τραφούν όλη τη νύχτα για να γίνουν τελείως ομαλά, ενυδατωμένα και όμορφα το πρωί.

3. Ολονύκτια αναγέννηση μαλλιών

Η νύχτα είναι μια τέλεια στιγμή για μια θεραπεία στο σπίτι που λειτουργεί σαν σάουνα μαλλιών διαθέσιμη στα κομμωτήρια. Μιλάμε για τη λίπανση των μαλλιών, που ήταν πολύ δημοφιλής στην Ινδία και τώρα είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Τα φυσικά έλαια που εφαρμόζονται όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής είναι μια σπουδαία θεραπεία για οποιαδήποτε προβλήματα μαλλιών. Αυτή η θεραπεία αναζωογονεί, ενδυναμώνει, ενισχύει την ανάπτυξη, σταματάει την απώλεια μαλλιών, φροντίζει για την ομαλότητα και τη λάμψη. Όσο περισσότερο τα λάδια “ξεκουραστούν” στα μαλλιά, τόσο καλύτερα: θα επιδιορθωθούν περισσότερες ζημιές. Ως εκ τούτου, η ολονύκτια λίπανση είναι μία από τις εξαιρετικότερες θεραπείες για τα μαλλιά. Το λάδι καλύπτει ολόκληρα τα μαλλιά και τρίβει απαλά στο τριχωτό της κεφαλής. Το πρωί, απλώς ξεπλένετε το λάδι από τα μαλλιά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *