Το Bronzer Σοκολάτα είναι το καινούργιο μου αγαπημένο!

Αν και έχουμε ακόμα καλοκαίρι, έχω αρχίσει ήδη να νιώθω το φθινόπωρο στα κόκαλά μου. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν σκέφτομαι βροχή και κρύο καιρό αμέσως λαχταρώ μαύρη σοκολάτα. Μιας και μιλάμε για σοκολάτα, μαντέψτε τι αγόρασα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Sephora. Το είδα σε προσφορά και θεώρησα ότι ήταν το κατάλληλο εργαλείο για να κρατήσω εάν ήθελα το ‘ψεύτικο’ μαύρισμα μου.

Chocolate Bronzer21

Το ‘Délice de Poudre’ της Bourjois μοιάζει και μυρίζει σαν σοκολάτα. Είναι διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις: με τόνο λαδιού για πιο βαθείς τόνους δέρματος και ανοιχτό, κατάλληλο για πιο ωχρές επιδερμίδες. Αγόρασα το πιο σκούρο χρώμα, καθώς θεώρησα ότι θα ήταν τέλειο για να δίνω μορφή στο πρόσωπό μου. Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα bronzer που είχα ποτέ. Για πολύ καιρό ήμουν πιστή στο Laguna της Nars, αλλά το Chocolate Bronzer φαίνεται να είναι εξίσου καλό.
Ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται να βάζω πολύ προϊόν για να αποκτήσω μία χάλκινη, φυσική λάμψη. Είναι ιδανικό για να δίνετε μορφή στα ζυγωματικά και στο πηγούνι σας. Φαίνεται ματ, αλλά εάν το προσέξετε λίγο πιο προσεκτικά θα παρατηρήσετε τους μικροσκοπικούς χρυσούς κόκκους που φωτίζουν το πρόσωπο.

Το bronzer μπορούμε να το βρούμε σε ένα συμπαγές, μαγνητικό χαρτόνι. Μέσα θα βρούμε το προϊόν με μορφή σοκολάτας. Αν και η συσκευασία και η όλη ιδέα είναι υπέροχη, μου λείπει το μικρό καθρεφτάκι και ένα μικρό πινέλο για να μπορώ να φρεσκάρω το μακιγιάζ μου. Επίσης παρατήρησα ότι αν βάλω πολύ, το προϊόν φαίνεται πορτοκαλί.

Συνολικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη με την αγορά μου. Είναι φθηνό και μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί τις πιο ακριβές εταιρείες. Εάν θέλετε να μυρίζετε σοκολάτα θα είστε απόλυτα ικανοποιημένη με το Délice de Poudre.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *