Nanoil – Αποκλειστικός κομμωτής στο μπάνιο σας

Η δύναμη των ελαίων στα Nanoil προϊόνταΌταν πηγαίνουμε σε ένα φαρμακείο για να αγοράσουμε ένα προϊόν για τα μαλλιά, καταλήγουμε συνήθως με περισσότερα καλλυντικά. Βάλσαμο για τα μαλλιά, μάσκα, σπρέι θερμικής προστασίας, ορός για τα μαλλιά, λοσιόν για την ενίσχυση της γυαλάδας… η λίστα μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Παραβλέπουμε συχνά τον κατάλογο των συστατικών ή δεν έχουμε χρόνο να το διαβάσουμε. Κατά συνέπεια, τα μαλλιά μας παρουσιάζονται με μια σειρά παραμπέν, σιλικόνες, αλκοόλες βραχείας αλυσίδας που αφυδατώνουν. Αντί να επισκευάζουν – προκαλούν ολική καταστροφή τρίχας.

Δεν θα ήταν καταπληκτικό αν θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε πολλά προϊόντα για τα μαλλιά με ένα αποκλειστικό καλλυντικό που θα ήταν επίσης απαλλαγμένο από παραμπέν, σιλικόνες και κωμογονικές ουσίες;

Το προϊόν που θα αναγεννούσε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής καθώς θα ομόρφυνε και θα προστάτευε τα μαλλιά μετά από την πρώτη χρήση επίσης;

Η Nanoil κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των γυναικών και δημιούργησε ένα ευέλικτο, εξαιρετικό προϊόν που ξεπερνάει όλα τα προϊόντα θρέψης, επισκευής και ακόμη και styling. Είναι το λάδι μαλλιών Nanoil. Το Nanoil είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Κάνει μια καταπληκτική πρώτη εντύπωση: μαγευτική, φανταχτερή, ενδιαφέρουσα σχεδίαση (μαύρη γυάλινη φιάλη με ξύλινο φελλό από μαόνι). Η ισχύς των προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών ελαίων συλλαμβάνεται μέσα στη φιάλη.

Το λάδι μαλλιών Nanoil – είναι εξαιρετικό και και φτιαγμένο μόνο για εσάς 

Θα δείτε τη μοναδικότητα του Nanoil αμέσως. Το καλλυντικό διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Κάθε μία ταιριάζει με διαφορετικό τύπο τρίχας. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει διαφορετικά, σωστά επιλεγμένα φυσικά έλαια – αυτά που πραγματικά θα δουλέψουν για τα μαλλιά σας.

Λάδι μαλλιών Nanoil: 3 πορώσεις, 3 ιδιότητες

Το πιο σημαντικό κριτήριο που αποφασίζει για την κατάσταση της τρίχας σας είναι η πόρωση των μαλλιών. Υπάρχουν τρεις τύποι πόρωσης: χαμηλός, μεσαίος και υψηλός. Όσο υψηλότερη είναι η πόρωση, τόσο πιο φθαρμένα είναι τα μαλλιά που χρειάζονται εντατική επισκευή και προστασία.

Το λάδι μαλλιών Nanoil έχει δημιουργηθεί σε 3 εκδόσεις. Κάθε έκδοση λειτουργεί για διαφορετική πόρωση ή διαφορετικό τύπο μαλλιών.

Η πόρωση των μαλλιών επηρεάζει άμεσα την σωστή επιλογή της περιποίησης μαλλιών για τα μαλλιά σας. Εάν είχατε ποτέ ένα καλλυντικό που βάραινε τα μαλλιά σας ή προκαλούσε φριζάρισμα, πρέπει να γνωρίζετε ότι το καλλυντικό μάλλον ήταν ακατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας.

Μια τέτοια κατάσταση θα ξαναγίνει ξανά αν αποκτήσετε στο λάδι μαλλιών Nanoil. Μια από τις 3 παραλλαγές σίγουρα θα λειτουργήσει για σας. Αφήστε το να σας καταπλήξει με τις ιδιότητές του.

Λάδι μαλλιών Nanoil – παρουσίαση της ομάδας που ξαναχτίζει τα μαλλιά.

Τώρα, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα μαλλιά σας και σκεφτείτε πώς συμπεριφέρονται κατά το πλύσιμο ή το styling. Προσπαθήστε να τα συνδέσετε με μία από τις ακόλουθες περιγραφές.

  1. … παχιά, ισχυρά, σκληρά, αντέχουν στο styling. Είναι δύσκολο να προσθέσετε όγκο σε τέτοια μαλλιά. Βαριά και παχιά, συχνά ίσια. Στεγνώνουν αργά και απορροφούν το νερό. Συχνά επηρεάζεται από την πιτυρίδα και την υπερβολική έκκριση σμήγματος.
  2. … μεσαίου πάχους και όγκου, συχνά είναι θαμπά και φριζάρουν. Αρχίζουν να πέφτουν, πράγμα που οδηγεί σε αραίωση. Τα άκρα των μαλλιών είναι κατεστραμμένα. Τα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Οι βολβοί είναι αδύναμοι, ενώ τα βλαστοκύτταρα της τρίχας καταστρέφονται και απαιτούν διόρθωση.
  3. … κατεστραμμένα, αφυδατωμένα, εύθραυστα, άκαμπτα, έχουν χάσει τη λάμψη και τη ζωτικότητά τους εδώ και πολύ καιρό. Αδύναμα και λεπτά μαλλιά. Απορροφούν το νερό όσο γρήγορα το χάνουν, γι “αυτό είναι δύσκολο να ενυδατωθεί αυτός ο τύπος μαλλιών. Φριζάρουν και ηλεκτρίζονται. Τα άκρα των μαλλιών είναι κατεστραμμένα και εύθραυστα.

♥ Αν ο αριθμός 1 περιγράφει καλύτερα τα μαλλιά σας, επιλέξτε το Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης.

Αυτή η έκδοση του λαδιού μαλλιών Nanoil περιέχει πολλά φυσικά έλαια που δουλεύουν για τη φροντίδα μαλλιών χαμηλής πόρωσης. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά σας δεν θα είναι πλέον επίπεδα και υπερφορτωμένα. Το λάδι μαλλιών Nanoil προστατεύει τα μαλλιά σας από ζημιές και προσφέρει απαλότητα και όγκο ανυψώνοντας απαλά τις ρίζες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάζεται λάδι τακτικά στο τριχωτό της κεφαλής – για να αυξήσετε τον όγκο, να διατηρήσετε το τριχωτό της κεφαλής καθαρό και να αποφύγετε την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Το λάδι θα κάνει την κόμμωση σας φωτεινή και θα αποτελέσει ασπίδα για την υψηλή θερμοκρασία.

♥ Αν ο αριθμός 2 περιγράφει καλύτερα τα μαλλιά σας, επιλέξτε το Nanoil για μαλλιά μέσης πόρωσης.

Το Nanoil για μαλλιά μεσαίας πόρωσης προσφέρει ένα σύνολο από φυσικά έλαια κατασκευασμένα από μεσαίου μεγέθους σωματίδια – ιδανικό για τον τύπο των μαλλιών σας. Όχι μόνο θα προστατεύει τα μαλλιά από τις ρίζες στις άκρες, αλλά θα ενισχύσει επίσης τους βολβούς των μαλλιών και θα σταματήσει την απώλεια μαλλιών. Το Nanoil για τα μαλλιά μέτριας πόρωσης θα αποκαταστήσει τη βλάβη στην επιφάνεια των μαλλιών. Επιπλέον, θα προστατεύει από ζημιές, τοξίνες και θερμότητα. Η κόμμωση σας θα είναι όμορφη, φωτεινή και γερή.

♥ Αν ο αριθμός 3 περιγράφει καλύτερα τα μαλλιά σας, επιλέξτε το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης.

Επιτρέπει την αναδόμηση της δομής των μαλλιών, παρέχει το κατάλληλο επίπεδο υγρασίας και ενισχύει άμεσα τη λάμψη και την απαλότητα. Το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης θα ενισχύσει τα μαλλιά, θα τα επισκευάσει από τους βολβούς ως στα άκρα, θα προστατεύσει από περαιτέρω ζημιές και θα γίνει ασπίδα ενάντια στη θερμότητα. Επιπλέον, το λάδι μαλλιών Nanoil ρυθμίζει το τριχωτό της κεφαλής και επαναφέρει την κατάλληλη υγρασία.