Πώς να κάνετε βραδινό μακιγιάζ;

Το βραδινό make-up πρέπει να είναι σικάτο, κομψό και sexy ταυτόχρονα. Αυτό το λουκ είναι τέλειο για ειδικές περιστάσεις όπως δεξιώσεις γάμων, χορούς αποφοίτησης και μεγάλα πάρτι. Ακολουθήστε αυτά τα απλά τεχνάσματα και γίνεται make-up artist του εαυτού σας.

Πριν αρχίσετε με το make-up, πρέπει να γνωρίζετε κάποιους βασικούς κανόνες. Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάσετε πρώτα το πρόσωπο σας. Ενυδατώστε το με μία ελαφριά ενυδατική και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα premier προσώπου το οποίο θα κάνει το μακιγιάζ σας να κρατήσει όλη ημέρα. Το βραδινό μακιγιάζ είναι πιο τολμηρό και δυνατό από αυτό που φοράτε όλη την ημέρα στο γραφείο. Πιο πολύ πούδρα και πιο έντονα μάτια φαίνονται κολακευτικά στο τεχνητό φως. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείτε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες ή λίγο glitter στα ζυγωματικά σας. Τέλος, δώστε μορφή στο πρόσωπό σας με ένα bronzer και ένα ρουζ. Μην ξεχάσετε τα χείλη σας. Εάν τονίσετε τα μάτια σας, τα χείλη σας πρέπει να μείνουν γυμνά. Εάν αντίθετα δεν φοράτε βαρύ make-up στα μάτια, κάντε τα χείλη σας να ξεχωρίζουν.

MakeUpNight0

Είναι σημαντική η σειρά; Ναι. Πρώτα πάνε η ενυδατική και το foundation. Μετά το concealer για τις οποιεσδήποτε ατέλειες και περάστε τα πάντα με πούδρα. Μετά είναι η ώρα για ρουζ, bronzer και highlighter.

Το καλύτερο βραδινό μακιγιάζ για τα μάτια είναι το smoky eye. Βάλτε την πιο ανοιχτή σκιά στην μέση του πάνω βλεφάρου. Χρησιμοποιήστε την πιο σκούρα απόχρωση στην πτύχωση του ματιού. Έπειτα τραβήξτε την μαύρη γραμμή στην γραμμή των βλεφαρίδων ώστε να δώσετε λίγο βάθος στα μάτια σας. Τελειώστε το λουκ με ψεύτικες βλεφαρίδες και μαύρη μάσκαρα.

Τα χείλη σας πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένα με lip balm πριν βάλετε κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουρες ότι δεν θα στεγνώσει το κραγιόν και το χρώμα θα κρατήσει περισσότερο. Βάλτε λίγο lip gloss στην μέση του κάθε χείλους για να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά spray που θα κάνουν το make-up σας να κρατήσει όλο το βράδυ εάν χρειαστεί. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα εάν ο καιρός είναι ζεστός και έχει υγρασία καθώς και όταν είναι πιθανό να ιδρώσετε.

Το μακιγιάζ σας είναι έτοιμο. Να τα περάσετε τέλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *