Ευκολότερη Βαφή Μαλλιών με ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Η ColorCuts, μια εταιρία παραγωγής αξεσουάρ κομμωτικής από την Μάλτα, εκτιμάται από επαγγελματίες και την εμπιστεύονται χιλιάδες κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα της αποδίδουν σε κάθε κομμωτήριο και απλοποιούν τις εργασίες του προσωπικού. Τα σύγχρονα αξεσουάρ κομμωτικής πρέπει να διευκολύνουν την επίτευξη μοντέρνων τεχνικών βαφής και να είναι συμβατά με όλα τα προϊόντα βαφής.

 

Η εταιρία ColorCuts αντιπροσωπεύει την οικολογία, τη βιώσιμη παραγωγή και τη βελτίωση των προτύπων στην αγορά των επαγγελματικών αξεσουάρ και του εξοπλισμού κομμωτηρίων. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κομμωτών που αναζητούν εξελιγμένα και οικολογικά προϊόντα για τα κομμωτήρια τους.

Οι Highlighting Foam Strips είναι μια επανάσταση στην αγορά της κομμωτικής. Τα υψηλής τεχνολογίας, μοναδικά υλικά είναι κατά 80% ανακυκλωμένα και παρέχουν μια πρακτική λύση που εκτιμούν επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Οι ταινίες είναι εξαιρετικά απαλές και προσαρμόζονται στο χέρι κατά την εφαρμογή της βαφής. Το αποτέλεσμα; Γρηγορότερη και ευκολότερη εργασία, με τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

καλύμματα μαλλιών για ανταύγειες

ColorCuts Highlighting Foam Strips – αξίζουν πραγματικά;

Η βαφή των μαλλιών μπορεί να είναι μια ολική μεταμόρφωση της εικόνας σας. Κάθε διαδικασία πρέπει να είναι εξατομικευμένη, μοναδική και ευχάριστη για τον καθένα. Οι Highlighting Foam Strips σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα χτενίσματα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αντικαταστήστε το συνηθισμένο αλουμινόχαρτο με ένα εξειδικευμένο και ευέλικτο αξεσουάρ για βαφή και ανταύγειες, κάνοντας τη δουλειά σας γρήγορη και αποτελεσματική.

Οι Highlighting Foam Strips είναι φτιαγμένες από ελαφρύ και θερμικό υλικό, είναι εύχρηστες και κατάλληλες για όλες τις τεχνικές βαφής. Η μοναδική επίστρωση των ταινιών βελτιστοποιεί τη θερμοκρασία των μαλλιών και παρέχει 100% έλεγχο στη διαδικασία της αλλαγής του χρώματος. Δεν υπάρχει κίνδυνος καψίματος των μαλλιών. Οι ταινίες δεν έχουν κόλλα, αλλά μένουν στη θέση τους όταν έρχονται σε επαφή με τη βαφή. Η κολλώδης επιφάνεια εμποδίζει τις ταινίες από το να γλιστρήσουν κατά τη διαδικασία βαφής από τα μαλλιά. Οι Highlighting Foam Strips είναι επαναχρησιμοποιήσιμες – μπορείτε να τις πλύνετε και η αποτελεσματικότητά τους παραμένει ίδια! Μία συσκευασία διαρκεί έως και 800 χρήσεις. Τέλος στο αλουμινόχαρτο και στο χαμό – αλλάξτε το αλουμινόχαρτο με τις μοναδικές θερμικές Highlighting Foam Strips. Οι ταινίες εγγυώνται ασφαλή βαφή, χωρίς κίνδυνο φθοράς.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez ColorCuts (@colorcuts.official)

Τι θα κερδίσετε;

  • 200 έτοιμες προς χρήση, πολύχρωμες ταινίες
  • Βολικό ορθογώνιο σχήμα
  • 100% έλεγχο στη διαδικασία βαφής
  • Μείωση κατά το ήμισυ του χρόνου βαφής
  • Βέλτιστη θερμοκρασία μαλλιών κατά τη διάρκεια της βαφής
  • Επαναχρησιμοποιήσιμες και οικολογικές
  • Μηδενικός κίνδυνος βλάβης ή ερεθισμού

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ColorCuts μπορείτε να βρείτε στο colorcuts.mt

καλύτερες ταινίες βαφής μαλλιών