Κομψές βλεφαρίδες σε 10 λεπτά; Εδώ είναι οι καλύτερες ψεύτικες δεσμίδες βλεφαρίδων!

Οι βλεφαρίδες αποτελούν το πιο όμορφο πλαίσιο των ματιών. Ωστόσο, οι φυσικές μας βλεφαρίδες δεν φαίνονται πάντα όπως τις θέλουμε. Τείνουν να είναι αδύναμες, με τάση να ξεθωριάζουν και να μην έχουν περίγραμμα – οι μάσκαρες δεν είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα. Όμως οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι μπορεί να είναι. Ας γνωρίσουμε 7 προϊόντα που αξίζουν να χαρακτηρίζονται ως τα καλύτερα!

Δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων – μια καινοτομία στον κόσμο της ομορφιάς

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι γυναίκες ανέκαθεν πάλευαν με τις βλεφαρίδες τους. Τους αρέσει να χρησιμοποιούν μάσκαρα πύκνωσης και επιμήκυνσης, καθώς και μαλακτικά, τα οποία, ωστόσο, δεν βοηθούν πάντα στην επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

Οι ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων ήταν μια αρκετά δημοφιλής επιλογή. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος στυλ επιβαρύνει υπερβολικά τις φυσικές βλεφαρίδες και οδηγεί ακόμη και στην απώλειά τους. Για το λόγο αυτό, δεν αποτελεί βέλτιστη λύση.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι είναι μια πραγματική αλλαγή στην αγορά ομορφιάς. Οι δεσμίδες ψεύτικων βλεφαρίδων σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τις βλεφαρίδες σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Φυσικά, το προϊόν έγινε ανάρπαστο και πολλές γυναίκες ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες κατ’ οίκον εφαρμογής είναι τάση στις μέρες μας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορεί κάθε κιτ να βοηθήσει στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που ενδιαφέρουν τόσο πολύ τις γυναίκες. Γι’ αυτό και ακολουθεί μια κατάταξη με 7 προϊόντα που αξίζουν προσοχή!

Οι 7 καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για DIY εφαρμογή – ποιες προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ;

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι έχουν έναν βασικό ρόλο. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας κομψής εμφάνισης βλεφαρίδων χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Πολλές γυναίκες δεν έχουν χρόνο για τακτικά ραντεβού στα ινστιτούτα ομορφιάς τους. Οι προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων θα πρέπει να τους επιτρέπουν να μεταμορφώνουν την εμφάνισή τους μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα 7 καλύτερα σετ που αξίζουν να βρίσκονται στην τσάντα μακιγιάζ κάθε γυναίκας!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash – κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων

Την πρώτη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνουν τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash. Αυτή η μάρκα δεν χρειάζεται συστάσεις σε καμία γυναίκα. Είναι ηγέτης στα προϊόντα περιποίησης και στυλ βλεφαρίδων εδώ και πολλά χρόνια.

Τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ υλικό και έρχονται σε μια εύκαμπτη, λεπτή λωρίδα. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, εφαρμόζουν τέλεια στο μάτι, ενώ η λωρίδα καμουφλάρει τα σημεία σύνδεσης.

Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι διατίθενται σε μία μόνο συσκευασία. Η θήκη περιέχει 36 δεσμίδες βλεφαρίδων σε 3 μήκη και 8 στυλ για να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα πλήρες σετ για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι. Περιλαμβάνει επιπλέον:

  • Nanolash συγκολητικό
  • Αφαιρετικό Nanolash,
  • ειδικές λαβίδες,
  • Nanolash σφραγιστικό

Με αυτά τα αξεσουάρ, η δημιουργία μιας ανθεκτικής και γρήγορης εμφάνισης βλεφαρίδων θα είναι ακόμη πιο εύκολη. Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι θα διαρκέσει για 5 ημέρες. Η εφαρμογή αυτών των δεσμίδων βλεφαρίδων δεν θα χρειαστεί περισσότερα από 10 λεπτά. Πολλές γυναίκες που έχουν ήδη δοκιμάσει τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions έχουν επιβεβαιώσει αυτούς τους ισχυρισμούς!

Οι έτοιμες προς εφαρμογή δεσμίδες βλεφαρίδων από τη Nanolash σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όποια εμφάνιση βλεφαρίδων θέλετε. Οι κυρίες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν τις εμβληματικές βλεφαρίδες ρωσικού όγκου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις πιο μικρές δεσμίδες για μια ντελικάτη εμφάνιση για καθημερινή χρήση.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα των κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων αξίζουν την πρώτη θέση στην κατάταξη.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Οι επόμενες προτάσεις μας είναι ψεύτικες βλεφαρίδες από το κιτ extension βλεφαρίδων της Glamnetic.

Το κιτ επέκτασης βλεφαρίδων Glamentic Lash Extension Kit περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμη και χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Η εφαρμογή αυτών των ψεύτικων βλεφαρίδων δεν θα χρειαστεί περισσότερα από 10-15 λεπτά.

Στη συσκευασία, υπάρχουν δεσμίδες βλεφαρίδων σε διάφορα μεγέθη, καθώς και άλλα αξεσουάρ για να διευκολύνετε την εφαρμογή. Επίσης, υπάρχουν διάφορα στυλ δεσμίδων για να διαλέξετε.

Οι ίδιες οι βλεφαρίδες είναι ελαφριές και πρακτικά απαρατήρητες όταν φοριούνται. Εάν η εφαρμογή γίνει σωστά, μπορούν να παραμείνουν στο μάτι για έως και 5 ημέρες. Δυστυχώς, οι δηλώσεις του κατασκευαστή δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις κριτικές των γυναικών.

Οι βλεφαρίδες Glamnetic Lash Extension Kit σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση, αλλά και ογκώδεις βλεφαρίδες. Δυστυχώς, αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων δεν άξιζαν την 1η θέση στην κατάταξή μας. Σε σύγκριση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Nanolash, είναι εξαιρετικά ακριβές.

3. Lashify Starter Kit

Το Lashify Starter Kit είναι μια λύση για τις γυναίκες που εκτιμούν την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι η εφαρμογή θα χρειαστεί μόνο λίγα λεπτά. Ωστόσο, δεν αναφέρεται ακριβώς πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσετε σε αυτήν. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτές οι βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν για 3 έως 5 ημέρες. Αυτό είναι ένα μικρό μειονέκτημα, σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash. Επιπλέον, ο κατασκευαστής σημειώνει ότι όλα εξαρτώνται από τη σωστή φροντίδα μετά τη χρήση και την ατομική προδιάθεση. Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος οι βλεφαρίδες του Lashify Starter Kit να διαρκέσουν μόνο 1-2 ημέρες.

Παρ’ όλα αυτά, αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων φαίνονται αρκετά συμπαγείς. Είναι μαλακές και εύκαμπτες και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διάφορες εμφανίσεις βλεφαρίδων.

Δυστυχώς, τόσο το κιτ όσο και τα πακέτα αναπλήρωσης των δεσμίδων κοστίζουν μια περιουσία και αυτή είναι μια λύση που μόνο οι εύπορες γυναίκες μπορούν σίγουρα να αντέξουν οικονομικά. Υπάρχουν μόνο 10 δεσμίδες στη συσκευασία, γεγονός που εξασφαλίζει μόνο μία εφαρμογή, εφόσον υποθέσουμε ότι πετυχαίνει. Η τιμή των προϊόντων Lashify για τη δημιουργία μιας εφάπαξ, εφαρμογής extensions βλεφαρίδων είναι στην πραγματικότητα συγκρίσιμη με τις επαγγελματικές ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων που γίνονται σε σαλόνι ομορφιάς.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Το Ardell X-tended Wear Lash System Kit είναι άλλο ένα προϊόν που κέρδισε τη θέση του στην κατάταξη. Αυτές οι ελαφριές και μαλακές δεσμίδες βλεφαρίδων έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή στο σπίτι. Η ίδια η εφαρμογή θα χρειαστεί μόνο 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων διατίθενται σε μία ενιαία συσκευασία, στην οποία θα βρείτε επίσης πρόσθετα αξεσουάρ. Αυτές οι βλεφαρίδες μπορούν να εφαρμοστούν τόσο κάτω όσο και πάνω από τις φυσικές βλεφαρίδες. Έτσι, είναι δυνατόν να επιλέξετε τον πιο βολικό τρόπο εφαρμογής για εσάς.

Το κιτ Ardell X-tended Wear Lash System Kit προσφέρει βλεφαρίδες διαφορετικών μεγεθών για να διαλέξετε. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε βλεφαρίδες ρωσικού όγκου ή απλά σε λεπτές extensions βλεφαρίδων. Η συνολική εφαρμογή θα πρέπει να διαρκεί έως και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, ο κατασκευαστής ανέφερε ότι οι δεσμίδες πρέπει να φροντίζονται σωστά και να αποφεύγονται τα καλλυντικά με βάση το λάδι.

Η ποιότητα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτών των βλεφαρίδων – κάθε δεσμίδα είναι πανομοιότυπη και μετά την εφαρμογή, μπορείτε να δείτε καθαρά το όχι και τόσο φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι, αυτή η λύση μπορεί να λειτουργήσει για ένα πάρτι, αλλά αυτές οι δεσμίδες δεν είναι πραγματικά κατάλληλες για καθημερινή χρήση ή εργασία.

5. KISS Falscara Starter Kit

Το KISS Falscara Starter Kit περιέχει μία από τις πιο δημοφιλείς βλεφαρίδες για κατ΄οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων. Διατίθενται σε λεπτές δεσμίδες που συνδυάζονται καλά με τις φυσικές βλεφαρίδες. Λόγω της ευαίσθητης φύσης τους, μπορούν εύκολα να καταστραφούν – γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικές. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι εύκολο να εφαρμοστούν και εγγυώνται τη διατήρηση μιας φυσικής και κομψής αισθητικής εμφάνισης.

Το κουτί, ωστόσο, περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων σε δύο μόνο μήκη: 10 και 12 mm. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων διατίθενται σε 3 μήκη! Η έλλειψη ελαφρώς μακρύτερων βλεφαρίδων καθιστά τις επιλογές διαμόρφωσης λίγο πιο περιορισμένες.

Η υποτιθέμενη διάρκεια ζωής μιας εφαρμογής είναι 5 ημέρες. Ωστόσο, έχουν υπάρξει πολλές διαδικτυακές κριτικές από γυναίκες που επισημαίνουν ότι το προϊόν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους από αυτή την άποψη. Στην περίπτωση ορισμένων χρηστών, η εφαρμογή διήρκεσε μόνο 2 ημέρες. Στην περίπτωση των κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash, κριτικές όπως αυτές δεν μπορούν να βρεθούν.

Για να διαρκέσουν οι δεσμίδες τόσο πολύ όσο δηλώνει ο κατασκευαστής, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν overnighter. Αυτό το προϊόν, δυστυχώς, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. Ταυτόχρονα, ο τύπος αυτού του προϊόντος καθιστά αυτές τις βλεφαρίδες ακατάλληλες για επαναχρησιμοποίηση, γεγονός που τελικά καθορίζει ότι αυτό το προϊόν δεν είναι ούτε αποτελεσματικό ούτε οικονομικά συμφέρον.

6. Κιτ Velour Xtensions

Το Velour Xtensions Kit περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων εμπνευσμένες από αποτελέσματα από ινστιτούτα αισθητικής. Έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι το βλέμμα βλεφαρίδων που θα δημιουργήσετε θα είναι όμορφο και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι η ίδια η εφαρμογή θα διαρκέσει μόνο 10 λεπτά. Ωστόσο, σε περίπτωση που την εκτελείτε για πρώτη φορά, τότε απαιτείται κάποια υπομονή. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να υποδηλώνει ότι η εφαρμογή βλεφαρίδων από το Velour Xtensions Kit δεν είναι και τόσο εύκολη.

Στη συσκευασία, υπάρχουν 4 σετ δεσμίδων βλεφαρίδων κάθε μήκους – από 10 έως 14 mm. Όλες οι βλεφαρίδες διατηρούνται σε ένα στυλ. Ωστόσο, η ποικιλία τους όσον αφορά το μήκος θα πρέπει να εξασφαλίζει τη δυνατότητα δημιουργίας οποιουδήποτε στυλ.

Δυστυχώς, ο κατασκευαστής δεν αναφέρει πόσο καιρό τα συμπλέγματα μπορούν να φορεθούν στα μάτια. Τονίζει μόνο ότι είναι συνήθως αρκετές ημέρες, οι οποίες, ωστόσο, εξαρτώνται από την ατομική προδιάθεση και τη μετέπειτα φροντίδα. Επίσης, δεν πρέπει να βρέξετε τις βλεφαρίδες για έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν είναι αδιάβροχες. Δεν υπάρχει επίσης σαφές μήνυμα σχετικά με το αν είναι επαναχρησιμοποιήσιμες.

7. Κιτ Invisi-Lash της TATTI

Οι βλεφαρίδες από το Invisi-Lash Kit της μάρκας TATTI διατίθενται σε διαφορετικά στυλ, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο της καμπυλότητας στις ανάγκες σας.

Σε μια ενιαία συσκευασία, υπάρχουν βλεφαρίδες σε ομάδες σε 4 μεγέθη – από 8 έως 14 mm. Αυτό σίγουρα δίνει απεριόριστες δυνατότητες για το διαμόρφωση των βλεφαρίδων στο σπίτι. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα απλικατέρ, ένα συνδετικό και ένα σφραγιστικό. Ωστόσο, τα μεγέθη αυτών των προϊόντων είναι μικρά (στην περίπτωση του κιτ από τη Nanolash ήταν 5 ml). Έτσι, δεν θα διαρκέσουν για πολύ καιρό.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων αναμένεται να διαρκέσουν έως και 5 ημέρες. Και πάλι, ωστόσο, υπάρχει ανάγκη για τη σωστή μετέπειτα φροντίδα τους. Η ίδια η εφαρμογή υποτίθεται ότι διαρκεί επίσης 10 λεπτά. Ωστόσο, πρέπει να επικεντρωθείτε πρώτα στη σωστή προετοιμασία των βλεφαρίδων. Διαφορετικά, το στυλ μπορεί να μην είναι πολύ ανθεκτικό.

Ένα σοβαρό μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι οι δεσμίδες διατίθενται σε μια διαφανή λωρίδα αντί για μαύρη. Στην πράξη, αυτό καθιστά τις γραμμές σύνδεσης όπου οι δεσμίδες συναντούν τις φυσικές βλεφαρίδες πολύ πιο ορατές, και επιπλέον, δεν μπορείτε να βασιστείτε στο πρόσθετο αποτέλεσμα των οπτικά παχύτερων βλεφαρίδων στις ρίζες.

Κατάταξη των καλύτερων δεσμίδων βλεφαρίδων – σύνοψη

Οι δεσμίδεες βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι σας επιτρέπουν να αλλάξετε γρήγορα και με ακρίβεια την εμφάνισή σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να τις δοκιμάσουν.

Οι γυναίκες αναζητούν εδώ και πολύ καιρό τις καλύτερες ψεύτικες βλεφαρίδες για κατ’ οίκον εφαρμογή. Ας μην κρύβουμε το γεγονός ότι η αγορά ομορφιάς μας κατακλύζει συνεχώς με νέα προϊόντα. Είναι δύσκολο να βρει κανείς το δρόμο του μέσα στο λαβύρινθο των ειδικών προσφορών και να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όταν επιλέγει τις καλύτερες ψεύτικες βλεφαρίδες.

Η παραπάνω κατάταξη συγκέντρωσε τα προϊόντα που μπορούν με σιγουριά να ανταγωνιστούν το ένα το άλλο για τον τίτλο του καλύτερου. Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash. Παρέχουν ακριβώς αυτό που μπορεί να περιμένει μια σύγχρονη γυναίκα.

Οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται να δίνουν προσοχή στο μήκος, το στυλ, καθώς και τη λωρίδα στην οποία τοποθετούνται οι δεσμίδες βλεφαρίδων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε ευαίσθητα μάτια.

Παίρνοντας μια σοφή απόφαση κατά την επιλογή των δεσμίδων βλεφαρίδων σας, μπορείτε να κερδίσετε πολλά. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας σε λιγότερο από 10 λεπτά, αλλά θα είστε επίσης σε θέση να δείχνετε εκπληκτική σε κάθε περίσταση!