Μοντέρνο Μακιγιάζ Φρυδιών; Το Μόνο που Χρειάζεστε Είναι Ένα Προϊόν. Nanobrow Lamination Gel

Έχετε ακούσει για τα «ατίθασα φρύδια»; Η τάση στο μακιγιάζ των φρυδιών που θα κυριαρχήσει το 2023. Αντί για μολύβια, σκιές και πομάδες φρυδιών, χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν. Το Nanobrow Lamination Gel εξασφαλίζει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια φυσική και κοριτσίστικη εμφάνιση που σας μικραίνει και σας χαρίζει φρεσκάδα.

Ποια είναι η τάση των ατίθασων φρυδιών;

Τα φρύδια πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας χαρίζουν συμμετρία και εφκραστικότητα. Η τάση των ατίθασων φρυδιών σημαίνει ανέγγιχτα, φυσικά, ή και ελαφρώς απεριποίητα φρύδια. Ωστόσο να είστε σίγουροι ότι δεν είναι καθόλου ατημέλητα. Είναι απλώς ένα βήμα προς τη φυσικότητα. Τα ατίθασα φρύδια είναι όμορφα χτενισμένα, αφράτα και ιδανικά για το καθημερινό μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να τα χτενίσετε με το βουρτσάκι και μετά τα καλύπτετε με το τζελ. Το Nanobrow Lamination Gel σας διευκολύνει, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα πλαστικοποίησης φρυδιών.

Το αποτέλεσμα; Οι τρίχες μένουν στη θέση τους, λαμπερές και πυκνές. Αποκτούν όγκο και πυκνότητα οπτικά. Όταν τα βουρτσάκια έχουν κατεύθυνση ελαφρώς προς τα πάνω, φαίνονται διπλάσια απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Nanobrow Lamination Gel – τζελ περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα: 

Το πιο μοδάτο μακιγιάζ φρυδιών με Nanobrow Lamination Gel

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια ότι τα φρύδια σας δεν είναι φυσικά πυκνά και αφράτα. Ο κόσμος της μόδας αλλάζει συνεχώς και ακολουθούν οι τάσεις του μακιγιάζ. Θυμάστε την τάση των φρυδιών όμπρε ή το μακιγιάζ της Kylie Jenner; Ανήκουν ήδη στο παρελθόν! Σήμερα χρειάζεστε μόνο ένα προϊόν για να πετύχετε την πιο μοδάτη εμφάνιση. Επιλέξτε φυσικότητα με το Nanobrow Lamination Gel. Είναι η καλύτερη εναλλακτική αν θέλετε αφράτα και πυκνά φρύδια, χωρίς τη βοήθεια αισθητικού.

Το Nanobrow Lamination Gel διατίθεται σε 3 φυσικές αποχρώσεις και σε διαφανές.

nanobrow αξιολογήσεις για καλύτερα τζελ φρυδιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanobrow Lamination Gel;

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα βάσης ή άλλων προϊόντων μακιγιάζ στα φρύδια σας. Βουρτσίστε τις τρίχες με το Nanobrow Lamination Gel με την κατεύθυνση της ανάπτυξής τους. Το μικρό αλλά ακριβές βουρτσάκι βάφει κάθε τρίχα, ακόμα και στις πιο κοντές. Κατά τη χρήση κάντε κινήσεις σαν να «κολλάτε» τα φρύδια σας πάνω στο δέρμα σας. Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, εξομαλύνετε την επάνω άκρη για να βεβαιωθείτε ότι δεν πετάνε τρίχες. Τέλος! Θα διευκολύνετε το καθημερινό σας μακιγιάζ φρυδιών καθώς απλά θα χτενίζετε τα φρύδια σας προς την επιθυμητή κατεύθυνση με το τζελ Nanobrow.

Στο τέλος της μέρας, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το τζελ με ντεμακιγιάζ. Το Nanobrow Lamination Gel είναι ήπιο στις τρίχες των φρυδιών και δεν επηρεάζει την κατάστασή τους.

Αποτελέσματα πλαστικοποίησης φρυδιών με Nanobrow Lamination Gel

Δημιουργήστε όμορφα, λαμπερά και περιποιημένα φρύδια με το καινοτόμο Nanobrow Lamination Gel. Η μοναδική του φόρμουλα μπορεί να δαμάσει και τα πιο ατίθασα φρύδια. Τα αποτελέσματα όγκου διαρκούν όλη μέρα, χωρίς διορθώσεις. Το τζελ Nanobrow δεν ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)