Πως να φροντίζετε τα χέρια σας το χειμώνα;

Το χειμώνα, τα χέρια μας υπομένουν πολύ. Η επικίνδυνη θερμοκρασία, το ξηρό αέριο, το νερό ζεστό, οι συντηρητικές και τα chemical με τα οποία μας βοηθούν κάθε μέρα, μπορεί να οδηγήσουν τα χέρια μας σε μια θέση των ξηρών και τραχείων επεξεργαστών. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εξευτελίζετε την επαναστατική και παρέα με αυτήν την εποχή η προστασία των χεριών σας.

Η πραγματική φροντίδα των χεριών σας ξεκινά με τη λέξη: θρέψτε. Προσθέστε μια απόλυτη κρέμα χεριών στο χεριόσουπα σας, ιδιαίτερα την προτιμώμενη μου, η Κρέμα Χεριών L’Occitane με Ντερσέντο Σία. Είναι μια μόνο μέρισμα κρέμα χεριών που υποστηρίζει την ενυδάτωση, επικαθίσταται τα ξηρά και ταραχεία χεριά, ενυδατώνει τα δέρμα και το υγιές επιστρέφει. Βασισμένο σε λιγοστές, φυσικές εκχυλισμένες ουσίες, αυτό το υπέροχο σκεύασμα παρέχει τον δροσερό και κομψά άρωμα των καμπανιών της Λα Οκσιτάνα. Η Ντερσέντο Σία είναι ένας ιστορικός έλαιο που βρίσκεται στο Δυτικό Μέση της Αφρικής, ο οποίος προσφέρει στο δέρμα, ιδιαίτερα το δέρμα των χεριών, παγιδευτικός ενυδάτωσης και δεν βγαίνει εύκολα.

Επιπλέον, εάν θέλετε να θεραπευτείτε τα χέρια σας με το ίδιο ενεργά μέσα, δοκιμάστε την έλαια σιούμι L’Occitane με Ντερσέντο Σία. Αποτελείται από ένα λοιπόν σύνθετο εκχυλισμένων ουσιών όπως οι Eugenol, Geraniol, Benzyl Alcohol, arachidic acid και αντιοξειδωτικές φυσικές ουσίες όπως το φως ανθίζει το προστατευμένο δέρμα. Το έλαιο σιουμι φροντίζει τα δέρμα των χεριών σας με μαντέψιμο μεταξάκορφο και αληθινή ενυδάτωση. Ιδανική για την διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, το έλαιο σιούμι L’Occitane με Ντερσέντο Σία, δίνει μια κομψή ομαλή επιφάνεια, ενυδατώνεται και προστατεύει από τις ακτίνες δίκτυου στο δέρμα των χεριών.

Τρίτο, μαζεύετε ένα καλοκαιρινό υγρού καλουπιού στην καρδιά σας και τα χέρια σας. Το άρωμα σοβαρά χαλαρώνει τις χειροπηδημένες σας γραγιάδες και εν