ΤΟΠ 7. Σέρουμ για την Ερυθροδερμία που λειτουργούν όπως υποσχέθηκαν

Η επιδερμίδα σας ερεθίζεται, είναι κόκκινη και με σπασμένα τριχοειδή αγγεία; Δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα σέρουμ για τις κοκκινίλες και βοηθήστε τον εαυτό σας να νιώσει όμορφα.

Εδώ θα βρείτε τις κορυφαίες προσφορές που προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα. Τα επτά καλύτερα σέρουμ προσώπου για την ερυθροδερμία, τα οποία λειτουργούν σωστά και για το πιο αντιδραστικό δέρμα. Όλα περιέχουν τα καλύτερα συστατικά για να εξασφαλίζουν υψηλή αποτελεσματικότητα και περιποίηση που ταιριάζει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς τύπους δέρματος, όπως αυτό με τις κοκκινίλες.

Γιατί σέρουμ και όχι κρέμα;

Το πρώτο χαρακτηριστικό του σέρουμ είναι ότι προσφέρει ισχυρότερα αποτελέσματα, αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά ανώτερο από μια κρέμα προσώπου είναι η ικανότητα του να διεισδύει στην επιδερμίδα και να λειτουργεί στο εσωτερικό. Μία ακόμα διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων περιποίησης είναι ότι, σε αντίθεση με μια κρέμα, το σέρουμ είναι πιο ελαφρύ (ειδικότερα αυτά με βάση το νερό), γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το σέρουμ δε φράζει τους πόρους ούτε προκαλεί λιπαρότητα. Υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε το καλύτερο σέρουμ προσώπου.

Το καλύτερο σέρουμ για τις κοκκινίλες

Οι αξιολογήσεις των καταναλωτών είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό σέρουμ – εάν είναι δημοφιλής και έχει θετικές κριτικές, είναι πολύ πιθανό το προϊόν να αξίζει την τιμή του. Το μόνο ωστόσο είναι ότι πρέπει να θυμάστε να συνδυάζετε πάντα το προϊόν περιποίησης με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Τι πρέπει να προσέχετε εάν το δέρμα σας έχει κοκκινίλες;

Στην περίπτωση της ερυθροδερμίας, ένα σέρουμ πρέπει να είναι ελαφρύ και εμπλουτισμένο με συστατικά που στοχεύουν στα αδύναμα τριχοειδή αγγεία. Αναζητήστε εκχύλισμα κάστανου, άρνικας και γκίγκο, για να αναφέρουμε μόνο τρία. Η απλή φόρμουλα είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο. Πρέπει να περιέχει μόνο τα απαραίτητα συστατικά, γιατί δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να προκληθούν ερεθισμοί με ένα προϊόν που δεν είναι εξ’ ολοκλήρου φυσικό. Γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τα αιθέρια έλαια, τις αλκοόλες και πολλά ακόμα συντηρητικά.

Ποιο σέρουμ προσώπου να επιλέξετε;

Εδώ είναι τα 7 σέρουμ προσώπου για την ερυθροδερμία που αξίζει να λάβετε υπόψιν, όταν ψάχνετε για το ιδανικό προϊόν περιποίησης. Ποιο να διαλέξετε;

1. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Nanoil Anti-Redness

Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Nanoil Anti-Redness

Το νούμερο ένα μεταξύ των σέρουμ προσώπου ερυθροδερμίας, μία από τις κορυφαίες επιλογές, ένα προϊόν που προτείνουν και οι ειδικοί. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η απλή και εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα του, η οποία απορροφάται από το δέρμα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι ένα σέρουμ που ανακουφίζει άμεσα, μειώνει τις κοκκινίλες και αφήνει το δέρμα πιο υγιές. Επανορθώνοντας τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, το Nanoil Anti-Redness Face Serum τα κάνει πιο ελαστικά και έτσι καταπολεμάει τις ευρυαγγείες. Το σέρουμ Nanoil για την ερυθροδερμία περιέχει εκχυλίσματα φιλύρας, κάστανου, κυπαρισσιού και ινδική Πουναρνάβας. Η χρήση του είναι πολύ ευχάριστη και τα αποτελέσματα παρέχονται πιο γρήγορα, συγκριτικά με άλλα προϊόντα. Είναι μια φόρμουλα που θα λατρέψει κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα.

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

2. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Avebio Bio Oil Antired Elixir

Ένα λάδι κατασκευασμένο με έως και έξι διαφορετικά εκχυλίσματα από ξηρούς καρπούς μακαντάμια, σπόρους σιταριού, φρούτο του πάθους, σπόρους άγριας τριανταφυλλιάς, φυτό κοιλίας Βούδα και φράουλας. Κυριαρχούν στη σύνθεση και βοηθούν το σέρουμ να προσφέρει τα υποσχόμενα αποτελέσματα. Είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου από έλαια και έτσι το σέρουμ προσώπου Avebio είναι ένα αρκετά ασυνήθιστο καλλυντικό. Δηλαδή, πρέπει να το χρησιμοποιείτε προσεκτικά, γιατί υπάρχει υψηλός κίνδυνος φράξιμου του δέρματος. Εάν οι πόροι φράξουν, εκκρίνεται περισσότερο σμήγμα και αυτό οδηγεί σε ανεπιθύμητη λάμψη. Ωστόσο όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, το σέρουμ καταπολεμά τους ερεθισμούς, θρέφει το δέρμα, διατηρεί την ενυδάτωση, καθυστερεί τη γήρανση και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

3. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Norel Dr Wilsz Sensitive Facial

Το σέρουμ Norel για τις κοκκινίλες είναι σε μορφή τζελ που καταπραΰνει το ερεθισμένο και κοκκινισμένο δέρμα. Είναι κατάλληλο και για επιδερμίδα με σπασμένα τριχοειδή αγγεία και ροδόχρου ακμή. Βασίζεται σε εκχύλισμα από άνθη άρνικας, ενισχύει και βελτιώνει τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία. Άλλα εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται στο σέρουμ είναι το κάστανο, ο ρούσκος, αμαμηλίς και αρπαγόφυτο. Το σέρουμ Norel Sensitive Facial προορίζεται για πρωί και βράδυ. Σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας το σέρουμ αποδίδει καλύτερα όταν ακολουθείτε με μια κρέμα προσώπου από την ίδια σειρά. Στη συνέχεια το σέρουμ θα φωτίσει τους αποχρωματισμούς, θα εξαλείψει το πρόβλημα των σπασμένων τριχοειδών αγγείων, θα μειώσει το πρήξιμο και  θα προστατεύει.

4. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Bandi Veno Care

Το Bandi Veno Care Anti-redness Serum είναι ένα ακόμα προϊόν περιποίησης για το αντιδραστικό δέρμα. Είναι ελαφρύ και προορίζεται για το προβληματικό δέρμα, περιέχει εκχυλίσματα d-πανθενόλης, κυπαρισσιού, κάστανου και φιλύρας, σε συνδυασμό με ρουτίνη και ένα μείγμα από γλυκόριζα, μουριά, ροδάκινο και εκχύλισμα Baikal skullcap που χαρίζουν λάμψη στο δέρμα. Μια τέτοια φόρμουλα αντιμετωπίζει αρκετά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς, θρέφει το δέρμα και καταπολεμά τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Το σέρουμ Bandi προτείνεται για τις κοκκινίλες ως προσωρινή θεραπεία μείωσης τους, καθώς και για την πρόληψη αντιδραστικών δερματικών προβλημάτων.

5. Αντιγηραντικό σέρουμ για τις κοκκινίλες Iwostin Capillin

Μπορείτε να περιποιείστε το δέρμα με κοκκινίλες και όταν είναι ώριμο, με προβλήματα όπως οι ρυτίδες, τα σημάδια ηλικίας και η χαλάρωση. Γι’ αυτό λοιπόν κατασκευάστηκε το σέρουμ Iwostin Capillin. Το τέλειο είναι ότι μία μόνο εφαρμογή μειώνει τις κοκκινίλες και το ερύθημα. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο μειώνονται τα προβλήματα του ώριμου δέρματος και των σπασμένων τριχοειδών αγγείων. Όσον αφορά τη φόρμουλα, είναι φτιαγμένο από βιταμίνη C που αφήνει το δέρμα πιο φωτεινό, αλλαντοΐνη που καταπραΰνει τους ερεθισμούς, καθώς και ένα μείγμα συστατικών που χρησιμοποιούνται στη σειρά Iwostin Capillin (Neutrazen, Pronalen Aesculus, AquaJuve Q MIX 5%). Τέλος, το σέρουμ είναι αρκετά παχύρευστο.

6. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Exuviance AntiRedness Calming

Ένα από τα πιο ακριβά σέρουμ για την ερυθροδερμία στην λίστα μας. Η καταπραϋντική του φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Το εκχύλισμα κάστανου και πολλά άλλα ασυνήθιστα φυτικά συστατικά – συμπεριλαμβανομένης της γλυκόριζας και του λευκού τσαγιού – καθιστούν το Exuviance AntiRedness Calming ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής. Από την άλλη, το σέρουμ περιέχει πεπτίδια, καφεΐνη και λακτοβιονικό οξύ, τα οποία είναι γνωστά για την παροχή ισχυρότερης δράσης. Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα συστατικά αυξάνουν τον κίνδυνο ερεθισμών, ειδικά όταν το σέρουμ εφαρμόζεται σε εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Αξίζει να το θυμάστε, ειδικά εάν το δέρμα σας είναι υπεραντιδραστικό.

7. Σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες Apis Couperose-Stop

Και ένα ακόμα σέρουμ για την αντιμετώπιση των αγγειακών φθορών. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, για την καταπολέμηση κοινών προβλημάτων της ερυθροδερμίας, όπως οι κοκκινίλες του προσώπου και τα διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία. Παρόλο που η υφή είναι αρκετά παχύρευστη, ειδικά για ένα σέρουμ προσώπου, το δέρμα δεν θα έχει θέμα να απορροφήσει το προϊόν. Το Apis Couperose-Stop προμηθεύει το δέρμα με βιταμίνη C, κηραμίδια, πρωτεΐνες μεταξιού, εκχύλισμα φυκιών και εκχύλισμα γκίγκο, για ισχυρότερα τριχοειδή αγγεία. Δεν είναι ακριβό, άρα δεν θα περίμενε κανείς να έχει αποτελέσματα, ωστόσο, όταν εφαρμόζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λειτουργεί όπως υποσχέθηκε.