Γνωρίστε τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες σε Τούφες για Χρήση στο Σπίτι – DIY Eyelash Extensions!

Όμορφες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, τις ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Ωστόσο η Μητέρα Φύση δεν έχει χαρίσει σε όλες μας φυσικές, υπέροχες και μακριές βλεφαρίδες. Ορισμένες ατέλειες μπορούν να καλυφθούν. Εδώ λοιπόν θα σας βοηθήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος για DIY Lash Extensions!

DIY lash extensions στο σπίτι – είναι εφικτό;

Οι περισσότερες γυναίκες συσχετίζουν τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων με μία ακριβή επαγγελματική θεραπεία. Δηλαδή τη διαδικασία κατά την οποία ένας ειδικός επιλέγει ψεύτικες βλεφαρίδες και στη συνέχεια τις τοποθετεί τέλεια στη γραμμή των βλεφαρίδων. Δυστυχώς αυτή η θεραπεία είναι πολύ ακριβή και χρονοβόρα.

Μερικές γυναίκες προτιμούν να πειραματιστούν με διαφορετικές μάσκαρα. Ωστόσο τα αποτελέσματα δε θα είναι ίδια με τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων σε τουφάκια. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμάσετε τη χρήση DIY έτοιμων ψεύτικων βλεφαρίδων σε συστάδα της Nanolash;

Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια σχεδιάστηκαν για εύκολη τοποθέτηση στο σπίτι. Τα DIY lash extensions των ψεύτικων βλεδαρίδων της Nanolash τοποθετούνται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Πραγματικά κάθε γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει, ακόμα κι αν δεν έχει ξαναδοκιμάσει εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα διαρκούν για τουλάχιστον 5 ημέρες.

DIY Eyelash Extensions Tufts από την Nanolash – πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος Nanolash – DIY Eyelash Extensions, είναι απλά και εύκολα στην τοποθέτηση. Επιπλέον διαθέτουν τεράστια ποικιλία. Αγοράζετε μία συσκευασία που περιέχει 36 ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες, σε 3 μήκη: 10, 12 και 14 mm. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ 8 διαφορετικών στυλ.

Επίσης το πλήρες κιτ εξτένσιον βλεφαρίδων της Nanolash είναι διαθέσιμο για αγορά. Περιλαμβάνει αξεσουάρ, όπως:

  • Nanolash bonder – κατάλληλη κολλώδη υφή μετά από 30-60 δευτερόλεπτα.
  • Nanolash remover – χρησιμοποιείται για την ασφαλή αφαίρεση των ψεύτικων εξτένσιον βλεφαρίδων.
  • Εργαλείο εφαρμογής βλεφαρίδων – κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Nanolash sealer – χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της κολλώδους στρώσης, μετά την εφαρμογή.

Το κιτ διαθέτει επίσης χρήσιμες οδηγίες. Θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία τοποθέτησης των βλεφαρίδων. Αυτό που πρέπει να κάνετε απλά είναι:

  • αφαιρέστε προσεκτικά το μακιγιάζ σας για να βεβαιωθείτε ότι δε θα υπάρχουν υπολείμματα καλλυντικών στις βλεφαρίδες σας.
  • εφαρμόστε μία λεπτή στρώση από το bonder και περιμένετε μέχρι να γίνει εντελώς κολλώδες.
  • τοποθετήστε την συστάδα ψεύτικων εξτένσιον περίπου 1 mm από τη γραμμή των βλεφαρίδων.
  • χρησιμοποιήστε το sealer για να απαλλαγείτε την κολλώδη στρώση.

Για ένα μάτι θα χρειαστείτε περίπου 4-5 τούφες ψεύτικων βλεφαρίδων. Όλα φυσικά εξαρτώνται από το αν προτιμάτε μία διακριτική εμφάνιση ή βλεφαρίδες Russian Volume.

Η ποικιλία μεγεθών και μηκών που προσφέρεται από τα DIY Lash Extensions σας προσφέρει μεγάλη ελευθερία. Οι κυρίες μπορούν να φτιάξουν τις βλεφαρίδες τους όπως θέλουν και να μην ανησυχούν για αφύσικα αποτελέσματα. Είναι εντελώς καλυμμένες οι βλεφαρίδες από την μαύρη ταινία της συστάδας.

Η τοποθέτηση δε διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Επιπλέον τα DIY Eyelash Extensions είναι απαλά και σχεδόν δεν τα νιώθετε στα βλέφαρά σας. Χάρη σε αυτές τις τούφες ψεύτικων βλεφαρίδων, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει εξτένσιον βλεφαρίδων στο σπίτι της!

@nanolash.official "enamorada estoy de estas pestañitas de @nanolash.official 😍 son súper fáciles de poner y tardas 10 minutos!! además dura hasta 7 días🥹❤️✨" #fyp #lashtutorial #lashes #lashextensions #diylashes #diylashesathome #nanolash #clusterlashes #lashextensions #eyelashextensions #diylashextensions #perfectlashes #selflashextensions #wimpernverlängerung #diywimpernverlängerung #extensioncigliaacasa #extensionciglia #pestañaspostizas #pestañasracimo ♬ original sound - NANOLASH

Ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια για τοποθέτηση στο σπίτι από τη Nanolash – αξίζει να τα δοκιμάσετε;

Οι DIY ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες από την Nanolash – DIY Eyelash Extensions προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για την εμφάνιση των βλεφαρίδων σας. Μία μέρα μπορείτε να επιλέξετε ογκώδη Russian Volume, την επόμενη κάτι ανάλαφρο στα 10 mm για την καθημερινότητά σας.

Τα DIY Lash Extensions είναι ένα προϊόν πολυτελείας. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι φτιαγμένες από ελαφρύ υλικό και δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα των ματιών σας. Όταν τις φοράτε, αλλά και η τοποθέτησή τους, είναι πραγματική απόλαυση.

Οι βλεφαρίδες Nanolash συμπλέγματος είναι ανθεκτικές, κομψές και έχουν διάφορα μήκη και μεγέθη. Με αυτόν τον τρόπο θα εντυπωσιάσετε με το βλέμμα σας μόλις σε 10 λεπτά!