Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων για το σπίτι που δεν απογοητεύουν. Δείτε την κατάταξη των καλύτερων προϊόντων

Οι φυσικές βλεφαρίδες, έντονα καμπυλωτές και ανασηκωμένες από τις ρίζες είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Μπορεί να εκπληρωθεί με απλό τρόπο – με ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Τι είναι; Από τι αποτελείται και πόσο διαρκεί η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων και μπορείτε να πλαστικοποιήσετε τις βλεφαρίδες σας στο σπίτι; Ρίξτε μια ματιά στην κατάταξη συγκρίνοντας τα καλύτερα σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων που κάνουν τη θεραπεία πιο εύκολη από ποτέ.

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – τι περιλαμβάνουν;

Η βιομηχανία ομορφιάς έχει δημιουργήσει μια σειρά από λύσεις για γυναίκες που θέλουν να φροντίσουν την εμφάνισή τους. Μπορούμε να επωφεληθούμε από την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, μεταξύ άλλων θεραπειών, εδώ και πολλά χρόνια. Τι είναι αυτές οι θεραπείες; Παλαιότερα ήταν γνωστές με εντελώς διαφορετικό όνομα. Ωστόσο, η δημοφιλής περμανάντ βλεφαρίδων έχει αντικατασταθεί από την πιο ευέλικτη ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων.

Τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων, πόσο διαρκεί και πώς λειτουργεί αυτή η θεραπεία; Είναι μια γρήγορη και μη επεμβατική μέθοδος styling βλεφαρίδων, που έχει στόχο να τις ανασηκώσει σωστά. Μετά την ανόρθωση των βλεφαρίδων, οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται από τις ρίζες και καμπυλώνουν σωστά για πολλές εβδομάδες. Η ανόρθωση των βλεφαρίδων απαιτεί τη χρήση ειδικών προϊόντων που επιτρέπουν την αλλαγή του σχήματος των φυσικών βλεφαρίδων, προσθέτοντας επιπλέον ευκρίνεια στα μάτια.

Από τι αποτελείται η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, πόσο διαρκεί αυτή η θεραπεία και τι την κάνει να αξίζει να τη δοκιμάσετε; Αυτή η θεραπεία συχνά συνδυάζεται με ανόρθωση βλεφαρίδων. Ενισχύει τις βλεφαρίδες, τις κάνει πιο σκούρες και τους παρέχει θρέψη. Μετά την πλαστικοποίηση, οι βλεφαρίδες γίνονται επίσης οπτικά πιο πυκνές. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για γυναίκες που αγαπούν τις φυσικές τους βλεφαρίδες.

Τα πιο ενδιαφέροντα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων – κατάταξη κορυφαίων προϊόντων

Η παρακάτω συλλογή μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να αγοράσει ένα επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Η κατάταξη περιλαμβάνει τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα σετ της αγοράς. Επιλέχθηκαν προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές τους, τους τύπους προϊόντων, τον αριθμό των πιθανών εφαρμογών, τα περιεχόμενα και τη δυσκολία χρήσης.

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

Η μάρκα Nanolash διαθέτει ένα πλήρες σετ για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Το σετ περιέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ. Παίρνετε συνολικά 30 φακελάκια με προϊόντα ανόρθωσης και πλαστικοποίησης, 10 για κάθε ένα από τα τρία βήματα. Αυτά περιλαμβάνουν έναν ενεργοποιητή, έναν ουδετεροποιητή και ένα ενισχυτικό κερατίνης, αντίστοιχα. Επιπλέον, το σετ συνοδεύεται από 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης και 3 χτένες για βλεφαρίδες.

Τα αποτελέσματα που προσφέρει το σετ; Μετά την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων με το σετ της Nanolash, μπορείτε να βασιστείτε σε εμφανώς καμπυλωμένες, πιο μακριές και ανασηκωμένες βλεφαρίδες για έως και 8 εβδομάδες. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή ειδικών θρεπτικών συστατικών, οι βλεφαρίδες γίνονται πολύ καλύτερα ενυδατωμένες και πιο υγιείς. Οι φόρμουλες περιλαμβάνουν υδρολυμένη κερατίνη, μετάξι, αργινίνη, πανθενόλη, έλαιο σπόρων σταφυλιού και λανολίνη. Το σετ περιποίησης βλεφαρίδων από αυτή τη δημοφιλή μάρκα περιέχει επίσης έναν συνδυασμό ελαίων – Αβησσυνίας, αβοκάντο και καρύδας.

2. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Μια μακράς διάρκειας και αξιόπιστη ανόρθωση βλεφαρίδων; Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης βλεφαρίδων που πραγματοποιείται με το σετ της Thuya, μπορεί να διαρκέσει έως και 8 εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας το σετ, μπορείτε να περιμένετε ότι οι βλεφαρίδες σας θα είναι ανασηκωμένες από τις ρίζες, ορατά πιο σκούρες και πολύ καμπυλωτές.

Τι μπορεί να βρεθεί μέσα στο σετ; Πρώτα απ’ όλα, ο κατασκευαστής προσφέρει μια σημαντική σειρά προϊόντων. Το σετ περιέχει τρία μπουκάλια των 15 χιλιοστόλιτρων το καθένα. Περιέχουν τζελ καμπύλωσης, εξουδετερωτή, καθώς και κόλλα ανόρθωσης. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ράβδων σιλικόνης και μια ξύλινη λαβή.

Επιπλέον, αυτό το σετ δεν είναι μόνο για την ανόρθωση των βλεφαρίδων. Όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, το σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να δαμάσει τα φρύδια. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην ειδική φόρμουλα του τζελ καμπύλωσης. Περιέχει θειογλυκολικό οξύ, το οποίο διαλύει τους δεσμούς κερατίνης χωρίς να καταστρέφει τις τρίχες τόσο των βλεφαρίδων όσο και των φρυδιών.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Πρώτη πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Το Keratin Lash Lift Kit της MIYA LASH είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σε αυτή την περίπτωση. Το σετ είναι ένα πλήρες προϊόν που περιέχει όλα τα απαραίτητα καλλυντικά και αξεσουάρ.

Στο εσωτερικό, μπορείτε να βρείτε μια σημαντική ποσότητα από φόρμουλες ανόρθωσης και μια ειδική κόλλα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων αξεσουάρ. Τα βουρτσάκια πλαστικοποίησης, οι λαβές ανόρθωσης, τα επιθέματα ματιών και οι ράβδοι σιλικόνης που περιλαμβάνονται στο σετ θα βοηθήσουν στην εκτέλεση της θεραπείας.

Το σετ θα επιτρέψει σε κάθε γυναίκα να πραγματοποιήσει μια πλήρη ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι της. Το αποτέλεσμα; Όμορφα τονισμένο βλέμμα και καμπυλωτές και ανασηκωμένες βλεφαρίδες. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο από το να χρησιμοποιείτε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων κάθε μέρα. Οι φυσικές βλεφαρίδες θρέφονται και ενυδατώνονται επιπλέον, χάρη στις σωστά επιλεγμένες φόρμουλες.

4. Σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων – Protein Reconstruction System Zola

Εξαιρετικά γρήγορη και χωρίς αξεσουάρ πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Το σετ της μάρκας Zola το κάνει αυτό δυνατό. Πρόκειται για ένα πολύ ασυνήθιστο προϊόν, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από τα σετ που χρησιμοποιούν τα ινστιτούτα ομορφιάς. Διαφορετικό, φυσικά, δεν σημαίνει χειρότερο. Ο κατασκευαστής έχει δημιουργήσει 3 μοναδικές φόρμουλες, που υποτίθεται ότι επιτρέπουν τη γρήγορη ανόρθωση και πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων. Είναι σημαντικό ότι αυτό το σετ δεν περιέχει τίποτα άλλο εκτός από τις 3 φόρμουλες.

Αυτό το πολύ απλό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων σας επιτρέπει να κάνετε τη θεραπεία σε μόλις 3 βήματα. Το πρώτο είναι το Protein Strong Lifting. Η φόρμουλα αυτού του προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να ανοίγει τους θύλακες της τρίχας και να διαλύει τους δεσμούς κερατίνης. Το δεύτερο βήμα, Protein Fixer, επιτρέπει την αναδόμησή τους μετά την επίτευξη της επιθυμητής καμπύλης βλεφαρίδων. Την όλη διαδικασία ολοκληρώνει το τρίτο προϊόν: Protein Care.

Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο, αλλά πολύ ενδιαφέρον σετ, που θα πρέπει να ενδιαφέρει τις γυναίκες που αναζητούν έναν απλό τρόπο για να πλαστικοποιήσουν τις βλεφαρίδες τους στο σπίτι. Ο κατασκευαστής διαβεβαιώνει ότι η θεραπεία προσφέρει αισθητά και διαρκή αποτελέσματα.

5. Elleebana Lash Lift – σετ βασικού εξοπλισμού για ανόρθωση βλεφαρίδων

Το επαγγελματικό προϊόν Ellebana Lash Lift είναι μια εξαιρετική επιλογή κυρίως για αισθητικούς. Και όλα αυτά λόγω του τρόπου με τον οποίο ο κατασκευαστής συσκεύασε τα απαραίτητα προϊόντα για τις θεραπείες. Το σετ περιέχει συνολικά 15 ζεύγη φακελάκια με ενεργοποιητή και εξουδετερωτή. Κάθε ένα από αυτά είναι αρκετό για έως και 4 θεραπείες αλλά πρέπει να εκτελούνται η μία μετά την άλλη. Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες αισθητικοί που χρησιμοποιούν αυτό το σετ μπορούν να εκτελέσουν έως και 60 εφαρμογές. Στο σπίτι, από την άλλη, διαρκεί μόνο για 15 πλαστικοποιήσεις, εκτός αν χρησιμοποιείται από περισσότερες από μία γυναίκες.

Εκτός από τα προαναφερθέντα προϊόντα, το σετ περιλαμβάνει επίσης την κόλλα και τις ράβδους σιλικόνης. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα μεταλλικό απλικατέρ, ένα προϊόν αφρού για αφαίρεση, ένα επιπλέον βουρτσάκι και ένα εγχειρίδιο οδηγιών.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε αυτό το σετ είναι πόσο διαρκεί η ανόρθωση βλεφαρίδων. Χάρη στις μοναδικές φόρμουλες των προϊόντων, ολόκληρη η θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 20 λεπτά. Κατά κανόνα, η ανόρθωση των βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα, οπότε αυτό είναι πραγματικά μεγάλη διαφορά.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Ανόρθωση βλεφαρίδων σε μόλις 13 λεπτά; Είναι δυνατό με το σετ Eyelash Lift της RefectoCil. Αυτό το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων για το σπίτι σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τη θεραπεία μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη στις ειδικά διαμορφωμένες φόρμουλες. Για την εκτέλεση της θεραπείας ανόρθωσης βλεφαρίδων χρησιμοποιούνται το προϊόν Lashperm και ένας εξουδετερωτής.

Τι άλλο περιλαμβάνεται στο σετ της RefectoCil; Ο κατασκευαστής παρέχει ένα μπουκάλι κόλλα, ανορθωτικό βλεφαρίδων, δύο μίνι μπολ καλλυντικών, δύο βουρτσάκια και 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης (S, M, L). Όλο το περιεχόμενο του σετ είναι αρκετό για 36 θεραπείες. Οι ράβδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη περισσότερες φορές. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραγωγού, αν τις πλένετε μετά από κάθε χρήση, μπορούν να διαρκέσουν για έως και 100 εφαρμογές.

7. Fleeky Lashlift Kit

Το σετ Lashlift από τη Fleeky είναι ένα σετ DIY πλαστικοποίησης βλεφαρίδων που παρέχει μια έντονη και εξαιρετικά καθορισμένη εμφάνιση για περίπου 6 εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας αυτό το σετ, οι φυσικές σας βλεφαρίδες γίνονται ορατά πιο μακριές, καμπυλωτές και ανορθωμένες. Όλα τα προϊόντα που περιέχει είναι vegan και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Αυτό το επαγγελματικό σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων είναι ένα πλήρες προϊόν. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε αυτή τη θεραπεία στο σπίτι. Μέσα στο σετ, ο κατασκευαστής παρέχει φόρμουλες ανόρθωσης, ράβδους σιλικόνης σε μεγέθη S και M, κόλλα, βουρτσάκια βλεφαρίδων, χτένες και λαβές εφαρμογής. Το σετ έρχεται σε ένα κομψό κουτί, επομένως μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα δώρου.

Πώς να κάνετε σωστά την ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι;

Όταν αγοράζετε ένα επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, βεβαιωθείτε ότι συνοδεύεται από οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τη θεραπεία. Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε ανόρθωση βλεφαρίδων βήμα προς βήμα για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Είναι μια πραγματικά απλή διαδικασία, την οποία πρέπει να ξεκινήσετε καθαρίζοντας καλά τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σας. Χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι και ένα ειδικό σαμπουάν για βλεφαρίδες και φρύδια, μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ ή άλλα προϊόντα από τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία αφού οι βλεφαρίδες και η περιοχή των ματιών έχουν καθαριστεί επιμελώς. Κατά τη διάρκεια της πλαστικοποίησης, τα πιο σημαντικά προϊόντα περιλαμβάνουν κόλλα, βουρτσάκι, ράβδους σιλικόνης και απλικατέρ. Πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος των ράβδων και, αν χρειάζεται, να τις κόψετε ώστε να εφαρμόζουν σωστά στο βλέφαρό σας. Στη συνέχεια, στερεώστε τις στα βλέφαρα και περάστε τις με λίγη κόλλα. Στη συνέχεια, πρέπει να χτενίσετε τις βλεφαρίδες στην επιφάνειά τους και να τις διαχωρίσετε με ακρίβεια.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τη χρήση προϊόντων από το σετ σχεδιασμένων για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Αρχικά, χρησιμοποιούμε τον λεγόμενο ενεργοποιητή, ο οποίος περιέχει παράγοντες που διαλύουν τους δεσμούς κερατίνης στις βλεφαρίδες. Εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες και πρέπει να αφαιρεθεί απαλά μετά το χρόνο που καθορίζεται στις οδηγίες, με ένα ελαφρώς βρεγμένο βαμβάκι. Έπειτα ήρθε η ώρα για τον εξουδετερωτή, που θα ξαναχτίσει τους δεσμούς κερατίνης.

Το τελευταίο, τρίτο βήμα, ολοκληρώνει την κατ’ οίκον πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει κάθε σετ τρίτο προϊόν, επομένως αξίζει να το ελέγξετε πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Με κάθε προϊόν, θα πρέπει επίσης να προσέχετε να το αφαιρείτε μετά το χρόνο που καθορίζεται από τον κατασκευαστή.

Αφού χρησιμοποιήσετε όλες τις φόρμουλες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε απαλά τις ράβδους σιλικόνης, προσέχοντας τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σας. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν σωστά ανορθωμένες βλεφαρίδες από τις ρίζες και υπέροχη καμπύλη. Είναι επίσης εμφανώς θρεμμένες και λαμπερές.