Ήρθε η ώρα για την Κριτική του RevitaLash!

Ήρθε η ώρα για την Κριτική του RevitaLash!
Χαίρομαι τόσο πολύ που τελείωσαν αυτοί οι 3 μήνες. Ξέρω κοπέλες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ορούς βλεφαρίδων και τους έχουν εντάξει στην καθημερινή τους ρουτίνα. Για εμένα, αντίθετα, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία εξαιτίας του καψίματος στα μάτια που μου προκαλούσε το RevitaLash. Κάθε φορά, μετά την εφαρμογή ένιωθα το δέρμα μου να καίγεται! Θα σας παρουσιάσω την άποψή μου για να δείτε ξεκάθαρα τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε.

revitalash1

Πλεονεκτήματα
Οι βλεφαρίδες μου είναι σίγουρα πιο μακριές και έχουν ωραία καμπύλη. Στους πρώτους δύο μήνες δεν μπορούσα να δω κάποια διαφορά, αλλά μετά οι βλεφαρίδες μου άρχισαν να αναπτύσσονται. Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μου είχα υπερβολικά κοντές βλεφαρίδες, αλλά τώρα είναι πολύ μακριές.

Είναι εύκολο να τις πιάσω με το βουρτσάκι και να βάλω μάσκαρα. Δείχνουν υπέροχες όταν βάζω την μάσκαρα Hypnose Deep Black. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί τους 🙂

Δεν άλλαξε το χρώμα των ματιών μου. Είναι ακόμα πράσινο και θέλω να παραμείνει έτσι.

Μειονεκτήματα

Δεν μπορώ να πω ότι είναι πυκνές όπως υποσχόταν η εταιρεία. Είναι όντως πιο μακριές, αλλά πολύ λίγες έχουν αναπτυχθεί. Είναι το ίδιο λεπτές όπως ήταν. Πρέπει να πω ότι διάλεξα το RevitaLash γιατί ήθελα πιο πυκνές βλεφαρίδες και είμαι αρκετά απογοητευμένη.

Το προϊόν ερέθιζε το δέρμα μου. Λέει στην συσκευασία ότι φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και είναι απαλό, αλλά πιστέψτε με, το ένιωθα σαν οξύ στα βλέφαρά μου. Αυτή η αίσθηση διαρκούσε για περίπου πέντε λεπτά μετά την εφαρμογή.
Πολύ υψηλή τιμή. Αν και το πήρα με έκπτωση, ακόμα πιστεύω ότι είναι αρκετά ακριβό. Φανταστείτε ότι πρέπει να παίρνετε ένα μπουκάλι κάθε τρεις μήνες. Τρελό!
Γενικά, δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν και ψάχνω για κάτι πιο αποτελεσματικό. Η Μαρία μου πρότεινε να δοκιμάσω το Nanolash καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς. Το χρησιμοποιούσε για τέσσερις μήνες και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Έχει χρησιμοποιήσει καμία αυτό τον Ορό και μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *