Προκλητικό makeup, προκλητική συλλογή. Dr Irena Eris και η ProVoke σειρά της

Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, σειρά ProVoke από την Dr Irena Eris. Αυτή την φορά, η σειρά καλλυντικών αποτελείται από τρία προϊόντα με πολλές λειτουργίες. Μάθετε περισσότερα για αυτό το καλλυντικό πολλαπλών στόχων.

Γενικά, τα καλλυντικά ProVoke συσκευάζονται σε μικρά, κομψά, άσπρα κουτάκια που κλείνουν με κλικ. Το χαρακτηριστικό της συλλογής που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το μεγάλο εύρος των λειτουργιών όλων των προϊόντων της. Για παράδειγμα, το highlighter μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά ματιών και μπορούμε να βάψουμε τα χείλη μας με το ρουζ. Μπορούμε να βάλουμε τα καλλυντικά στα βλέφαρά μας, τα ζυγωματικά μας και τα χείλη μας με ένα πινέλο για make up, (δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται) ή απλά με τα δάχτυλά μας. Ποια συγκεκριμένα καλλυντικά αποτελούν την συλλογή ProVoke της Dr Irena Eris;

provokepude

Το πρώτο είναι μία πούδρα για τα μάτια και τα ζυγωματικά. Αυτό το καλλυντικό είναι πεπιεσμένο και σε μορφή ροζέτας. Κάθε μία από τις αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας την σαν σκιά ματιών ή μαζί σαν πούδρα για τα ζυγωματικά. Η ροζέτα αποτελείται από τρία χρώματα: ανοιχτό ροζ, πορτοκαλί και εκρού. Συνεπώς, αυτή η παλέτα δίνει στο δέρμα μία φρέσκια και μία ελαφριά οπαλίζουσα όψη. Αυτή η ειδική φόρμουλα λειαίνει την επιδερμίδα. Επίσης, η χωρητικότητα των Rosette for Eye & Cheek ProVoke είναι οχτώ γραμμάρια.

Το δεύτερο συστατικό της σειράς ProVoke είναι σκιά ματιών και ρουζ μαζί. Σε αυτό το κουτί, βρίσκουμε ένα καλλυντικό σε μορφή μπουκέτου με μικρά λουλούδια χρώματος Τσάι Τριαντάφυλλο. Μπορούμε να το βάλουμε στα βλέφαρά μας για γυμνά αποτελέσματα ή μπορούμε να το βάλουμε στα ζυγωματικά μας σαν ρουζ. Επιπλέον, μπορούμε να βάλουμε το προϊόν και υγρό και στεγνό. Τέλος, αυτό το καλλυντικό από την Dr Irena Eris έχει ελαφριά σύσταση σαν πούδρα, είναι εύκολο στην εφαρμογή και κρατάει για ώρες.

pudeProVoke

Το τελευταίο προϊόν από την σειρά ProVoke είναι η σκιά ματιών και το highlighter συσκευασμένα σε ένα κουτί. Με μία πρώτη ματιά, μοιάζει αρκετά με το καλλυντικό που αναφέραμε από πάνω. Ωστόσο, προσφέρεται μόνο σε μία απόχρωση, Σαμπάνια Τριαντάφυλλο. Όσον αφορά την εφαρμογή του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά ματιών και σαν highlighter για να φωτίσετε την περιοχή των ζυγωματικών και των φρυδιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στεγνό και υγρό. Σε σύγκριση ξανά με το προϊόν που αναφέραμε πιο πάνω, αυτό το προϊόν είναι επίσης εύκολο στην εφαρμογή και έχει υφή πούδρας.

Το Τσάι Τριαντάφυλλο και το Σαμπάνια Τριαντάφυλλο είναι 4 γραμμάρια το καθένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *