Ψεύτικα Εξτένσιον Βλεφαρίδων: Θετικά και Αρνητικά Που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Η τοποθέτηση εξτένσιον βλεφαρίδων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες στα ινστιτούτα. Έχει πολλά θετικά, αλλά είναι καλό να μάθετε και τα αρνητικά πριν προχωρήσετε στη τοποθέτηση. Τα ψεύτικα εξτένσιον είναι πάντα η κατάλληλη επιλογή; Ας κάνουμε μία σύγκριση των θετικών και αρνητικών.

Κατά τη διαδικασία, η αισθητικός εφαρμόζει τις ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω στις φυσικές τρίχες. Ανάλογα με την μέθοδο, μία ή περισσότερες βλεφαρίδες τοποθετούνται σε μία φυσική. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνή γραμμή βλεφαρίδων και έντονο βλέμμα, χωρίς μάσκαρα.

Θετικά των ψεύτικων εξτένσιον βλεφαρίδων. Γιατί είναι καλή επιλογή;

1. Άμεσα αποτελέσματα

Ένα σέρουμ ή λάδι βλεφαρίδων χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες. Ενώ τα ψεύτικα εξτένσιον είναι άμεσα και δε χρειάζεται να περιμένουμε για το αποτέλεσμα, καθώς είναι φανερό με την πρώτη θεραπεία. Έχουμε πυκνές βλεφαρίδες μέσα σε λίγη ώρα.

2. Η μάσκαρα είναι περιττή

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων αντικαθιστούν τα προϊόντα μακιγιάζ. Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη πια, γιατί οι βλεφαρίδες είναι μακριές και πυκνές και δε χρειάζεται να τις ενισχύσετε.

3. Όμορφες βλεφαρίδες 24/7

Η μάσκαρα πρέπει να αφαιρείται καθημερινά, ενώ οι ημιμόνιμες είναι τέλειες 24/7, ανεξαρτήτως ώρας.

4. Εντυπωσιακές βλεφαρίδες για μερικές εβδομάδες

Αν τοποθετηθούν σωστά οι βλεφαρίδες, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πολύ. Η διαδικασία των ημιμόνιμων βλεφαρίδων σημαίνει δύο μήνες με υπέροχες, πυκνές βλεφαρίδες που δε χρειάζονται μακιγιάζ. Ωστόσο ο ακριβής χρόνος επηρεάζεται από κάποιους παράγοντες.

5. Εξοικονόμηση χρημάτων

Πληρώνετε γι’ αυτή τη θεραπεία, για να έχετε όμορφες βλεφαρίδες για πολλές βδομάδες. Δε θα  ξοδεύετε χρήματα σε μάσκαρα ή ντεμακιγιάζ. Πραγματικά αποδίδει.

Αρνητικά ψεύτικων εξτένσιον. Τι πρέπει να ξέρετε;

1. Τα εξτένσιον βλεφαρίδων είναι ακριβά

Είναι από τις πιο ακριβές θεραπείες. Αν θέλετε κορυφαία ποιότητα, την πληρώνετε περισσότερο. Οι οικονομικές βλεφαρίδες μπορεί να είναι παγίδα και να σας καταστρέψουν τις βλεφαρίδες.

2. Χρειάζεστε γεμίσματα

Δυστυχώς πρέπει να ξαναγεμίζετε συχνά τις ψεύτικες βλεφαρίδες γιατί πέφτουν μαζί με τις φυσικές. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε καινούργιες μετά από 2 ή 3 βδομάδες από την αρχική τοποθέτηση.

3. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν τοποθετούνται εξτένσιον

Αν οι φυσικές σας βλεφαρίδες είναι πολύ αραιές ή τις έχετε χάσει λόγω χημειοθεραπείας, για παράδειγμα, τότε η εφαρμογή ψεύτικων εξτένσιον είναι αδύνατή.

4. Περιποίηση μετά την τοποθέτηση

Πρέπει να ακολουθείτε κάποιους κανόνες. Εντός 24 ωρών από τη διαδικασία πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί: απαγορεύεται να αγγίξετε ή να βρέξετε το σημείο. Για λίγες μέρες απαγορεύονται οι πισίνες, η σάουνα ή άλλες δραστηριότητες που οδηγούν στην πτώση των βλεφαρίδων. Να προσέχετε πάντα τα ψεύτικα εξτένσιον, π.χ. κατά την αφαίρεση ή την εφαρμογή μακιγιάζ.

5. Αφύσικες βλεφαρίδες

Το αφύσικο αποτέλεσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρνητικά στοιχεία στα εξτένσιον βλεφαρίδων. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι που είναι περισσότερο ρεαλιστικές, εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε και να τις κάνουμε πιο πυκνές, με αποτέλεσμα το πρόσωπό μας να μοιάζει με καρτούν, ειδικότερα όταν δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *