Από τι αποτελείται το Καλύτερο Σέρουμ Προσώπου; Βιταμίνη C, Φυσικά!

Το δέρμα σας ζητά απεγνωσμένα βοήθεια; Είναι άτονο και θαμπό; Έχετε παρατηρήσει τις πρώτες ρυτίδες; Μην το αφήνετε στην τύχη του! Επιλέξτε ένα σέρουμ προσώπου βιταμίνης C – ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο προϊόν ενίσχυσης του δέρματος. Θα σας βοηθήσει, αλλά υπό μία προϋπόθεση: επιλέξτε την καλύτερη φόρμουλα, για να αποκτήσετε υγιές και νεανικό δέρμα!

Η συνταγή για νεανικότητα που διαρκεί και αψεγάδιαστο δέρμα είναι εύκολη. Ένα προϊόν πλούσιο με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά είναι το μυστικό. Η βιταμίνη C (γνωστή και ως ασκορβικό οξύ) είναι μία από τις βασικές ουσίες, με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση που κάνει θαύματα. Η χρήση προϊόντων με βιτ. C βελτιώνει αισθητά το δέρμα και σας επιτρέπει να διατηρείτε την νεανική εμφάνιση για περισσότερο. Τι πρέπει να ξέρετε για τη χρήση και τα οφέλη του ασκορβικού οξέος;

Βιταμίνη C: Οφέλη για το Δέρμα

Σήμερα, η βιταμίνη C συναντάται πολύ συχνά σε προϊόντα ομορφιάς, παρά σε συμπληρώματα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Δεν είναι πλέον απλώς μια θεραπεία για το κοινό κρυολόγημα. Τα οφέλη της στην ομορφιά έχουν εκτιμηθεί πολύ. Η βιταμίνη C είναι ένα πολύ καλό ενισχυτικό του δέρματος που:

  • βελτιώνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • τα σημάδια αποχρωματισμών γίνονται λιγότερο αισθητά, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο.
  • έχει αντιγηραντική δράση και μειώνει τις λεπτές γραμμές.
  • μειώνει τις φλεγμονές και προστατεύει το δέρμα.
  • καταπολεμά την ακμή και την ερυθροδερμία.
  • επαναφέρει την υγιή λάμψη και αναζωογονεί.

Προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C

Τα συμπληρώματα βιταμίνης C δεν αρκούν για να σας προσφέρουν ορατά οφέλη στο δέρμα σας. Τα προϊόντα περιποίησης ωστόσο με ασκορβικό οξύ, έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Εάν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά, θα παρέχετε βασικά συστατικά στο δέρμα για επανόρθωση, αναζωογόνηση και ζωντάνια. Υπάρχει ποικιλία προϊόντων, αλλά ένα πλούσιο σέρουμ σε βιταμίνες είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή – η φόρμουλα του έχει την υψηλότερη συγκέντρωση συστατικών, περιέχει την υψηλότερη ποσότητα ισχυρού ασκορβικού οξέος που μπορεί να μας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δυστυχώς, η αγνή βιταμίνη C δεν είναι πολύ σταθερή. Είναι υδατοδιαλυτή, αλλά αντιδρά και σε εξωτερικούς παράγοντες. Για να διατηρήσει η βιταμίνη τις ιδιότητές της και να διεισδύσει στο χόριο, χρησιμοποιούνται σταθεροποιητικά παράγωγα – όπως είναι η λιποδιαλυτή βιταμίνη C, δηλαδή το αιθυλοασκορβικό οξύ.

Ποιο σέρουμ με βιταμίνη C να επιλέξω;

Παρακάτω θα δείτε προϊόντα που λογικά ήδη γνωρίζετε, εάν θέλετε να ενσωματώσετε τη βιταμίνη C στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σας. Τα καλλυντικά αυτά περιέχουν τις καλύτερες μορφές ασκορβικού οξέος και έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες. Ποιο σέρουμ βιταμίνης C να επιλέξετε; Δείτε τις κορυφαίες επιλογές άλλων χρηστών!

No 1 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Nanoil Vitamin C Face Serum (50ml/1.69oz)

το καλύτερο σέρουμ προσώπου Nanoil

Αναμφίβολα, πρόκειται για το καλύτερο σέρουμ με βιταμίνη C και μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε διαδικτυακά, σε προσιτή τιμή. Έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος από άλλα σέρουμ και είναι πραγματικά ελαφρύ. Το Nanoil Vitamin C Face Serum είναι ρευστό και απορροφάται μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα – λειτουργεί μέσα στο δέρμα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Περιέχει την πιο σταθερή μορφή βιτ. C, παρέχοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, χάρη στο εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβας – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εγχύεται στη φόρμουλα. Το προϊόν επίσης είναι vegan, ένα εντελώς φυσικό προϊόν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος, αλλά συνήθως το προτιμούν όσοι θέλουν να εξαφανίσουν τις πρώτες ρυτίδες, τα σκούρα σημάδια και το θαμπό δέρμα.

Το Nanoil Vitamin C Serum όταν χρησιμοποιείται συχνά φωτίζει τα σκούρα σημάδια, χαρίζει λάμψη, μειώνει τα σημάδια από την ακμή, ενισχύει τα τριχοειδή που σπάνε εύκολα, εξομαλύνει τις ρυτίδες, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πολύ νεότερο. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C, το σέρουμ προστατεύει από τον ήλιο και τις ελεύθερες ρίζες, επομένως, αποτρέπει τις πρόωρες ρυτίδες και τα σημάδια λόγω ηλικίας.

No 2 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Sesderma C-VIT Liposomal Serum (30 ml/1oz)

Όπως και το νούμερο 1, το Sesderma C-VIT Serum είναι τοπ σε πωλήσεις. Αυτό το λιποσωμικό σέρουμ προσώπου βασίζεται στη σταθερή μορφή βιταμίνης C στα νανοσώματα, τα οποία επιτρέπουν στη βιταμίνη να φτάσει στο χόριο, προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η ελαφρώς παχύρευστη φόρμουλα που μοιάζει με τζελ, απαιτεί περισσότερο χρόνο για να απορροφηθεί και να διεισδύσει στο δέρμα, σε σύγκριση με την πρώτη επιλογή. Επιπλέον, είναι πιθανό να σας αφήσει μια λιπαρή αίσθηση. Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, για να ενισχύσει την καθημερινή περιποίηση του δέρματος.

Πρέπει να δούμε τα συστατικά. Εκτός από το βασικό συστατικό, το Sesderma Liposomal Serum περιέχει εκχύλισμα γκίγκο, μουριάς και υαλουρονικό οξύ. Η επιλογή αυτή των συστατικών θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα, π.χ. κατά της οξείδωσης. Δυστυχώς, η φόρμουλα είναι λίγο φορτωμένη και σίγουρα θα ήταν καλύτερο χωρίς κάποιες από αυτές.

No 3 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence (30 ml/1oz)

Η τρίτη θέση ανήκει στο Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence. Το προϊόν έχει μία όμορφη πορτοκαλί συσκευασία που περιέχει ένα έλαιο ενυδατικό για την περιποίηση του δέρματος, πλούσιο σε καστορέλαιο. Η φόρμουλα φροντίζει το δέρμα, αλλά είναι λίγο βαρύ π.χ. για το λιπαρό δέρμα. Τα κύρια συστατικά του είναι το Άγριο Μούρο Αρκτικής (μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C), το Υαλουρονικό Οξύ και Νερό από Αρκτικές Πηγές. Φυσικά και υπάρχουν και άλλες ουσίες σε αυτό το φυσικό σέρουμ, που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι το Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence δεν είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν με βιτ. C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος, καθώς φωτίζει, αναζωογονεί και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος, αλλά δεν εξαφανίζει τα ορατά σημάδια, όπως οι ρυτίδες ή τα σκούρα σημάδια. Λαμβάνοντας υπόψιν την υψηλή του τιμή, τα παραπάνω μας αποθαρρύνουν.

No 4 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Mario Badescu Skin Care Vitamin C Serum (29 ml/1oz)

Ένα από τα πιο ακριβά σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C στην κατάταξή μας, ενώ έχει ασυνήθιστο μέγεθος. Η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για ένα ενυδατικό σέρουμ, αφιερωμένο για κάθε τύπο δέρματος και βασίζεται σε τρία συστατικά: Βιταμίνη C, Κολλαγόνο και Υαλουρονικό Νάτριο. Συμπληρώνουν το ένα το άλλο, χαρίζοντας λάμψη, εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος και μειώνει τα σημάδια γήρανσης. Πρόκειται για ένα κατάλληλο προϊόν, εάν το δέρμα σας είναι θαμπό, άτονο και δίχως ζωντάνια. Ωστόσο, δεν έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση, όπως τα παραπάνω προϊόντα.

No 5 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Fresh Vitamin Nectar Glow Juice Face Serum (15 ml/0.5oz)

Μια θεραπεία για τους λάτρεις της περιποίησης του δέρματος με αυτή τη βιταμίνη: το Fresh Vitamin Nectar Glow Juice Face Serum. Ο συνδυασμός της βιταμίνης C με την Ε κατέχει κυρίαρχο ρόλο στη φόρμουλα – χάρη σε αυτά κάθε σταγόνα του σέρουμ είναι μία βόμβα βιταμινών για το δέρμα. Η εταιρεία χρησιμοποίησε φρέσκο ​​χυμό – εξαιρετικά συμπυκνωμένο και με έντονη θρέψη. Επίσης χρησιμοποιούν και τα ακόλουθα συστατικά: βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, β-καροτένιο, έλαιο καρύδας, εκχυλίσματα φρούτων και μέταλλα. Η λίστα των συστατικών είναι πολύ μεγάλη και η φόρμουλα διαθέτει μικροφυσαλίδες που μεταφέρουν τα συστατικά στο χόριο. Στόχος είναι η λάμψη, η θρέψη και η λείανση του δέρματος, που επιτυγχάνεται μετά από την πρώτη κιόλας χρήση και το αποτέλεσμα διατηρείται για όλη την μέρα. Δυστυχώς όμως αυτά τα αποτελέσματα κοστίζουν πολύ.

No 6 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Kylie Skin by Kylie Jenner Vitamin C Serum (20 ml/0.68oz)

Ακόμα και η Kylie Jenner κυκλοφόρησε ένα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C. Παρόλο που δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα σέρουμ αυτής της εταιρείας (διατίθεται σε ροζ φιαλίδιο με μεγάλο καπάκι), περιέχει παρόμοια συστατικά και βασίζεται σε σταθερή μορφή βιταμίνης C και έτσι το Kylie Skin Serum χαρίζει λάμψη στα σκούρα σημάδια και λειαίνει το δέρμα.

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με γλυκερίνη, έλαιο κενταύριου και εκχύλισμα καμέλιας. Αυτές οι ουσίες βοηθούν στη διατήρηση της βέλτιστης ενυδάτωσης, στην αποκατάσταση της ισορροπίας και στην προστασία από την οξείδωση (το οξειδωτικό στρες είναι μία από τις βασικές αιτίες της πρόωρης γήρανσης). Το Kylie Skin Vitamin C Serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και είναι ένα από τα καλύτερα σέρουμ που καταπολεμούν την οξείδωση, ωστόσο είναι και πολύ ακριβό.

No 7 Σέρουμ Προσώπου με Βιταμίνη C
Paese Serum Vitamin C 10% (15 ml/0.5oz)

Στο τέλος θα δούμε το σέρουμ-λάδι, με βιταμίνες από την Paese, με μία μέση τιμή. Όπως δηλώνει και το όνομα, το προϊόν περιέχει 10% ασκορβικό οξύ. Η βιταμίνη περιέχει επίσης έλαια, όπως το Έλαιο Φραγκοσυκιάς, Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, Έλαιο Αδανσονίας, Έλαιο Σταφυλιού και Έλαιο Σπόρου Meadowfoam. Παρόλο που περιέχει τόσα πολλά συστατικά, το σέρουμ λειτουργεί καλά σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος.

Τι αποτελέσματα θα έχετε με τη συχνή χρήση του Paese Serum; Λάμψη, ελαστικότητα, φωτεινότερο πρόσωπο και λιγότερο εμφανείς λεπτές ρυτίδες. Δυστυχώς για να έχετε αυτά τα αποτελέσματα, χρειάζεστε μακροχρόνια θεραπεία – το μπουκαλάκι είναι μικρού μεγέθους και σίγουρα θα σας τελειώσει γρηγορότερα απ’ όσο χρειάζεστε για τα αποτελέσματα.