Δε θα Πιστέψετε Τι Κάνει Το Σέρουμ Ματιών!

Όλοι ξέρουν τις κρέμες ματιών, αλλά έχετε ακούσει για τα σέρουμ ματιών; Κάνουν θαύματα στην περιποίηση του δέρματος και προτείνονται από τους ειδικούς. Το σέρουμ είναι δέκα φορές περίπου καλύτερο από μια κρέμα! Γιατί είναι τόσο τέλειο; Διαβάστε παρακάτω πως λειτουργεί το σέρουμ ματιών και πως θα σας βοηθήσει να θρέψετε το δέρμα κάτω από τα μάτια σας.

Τι είναι το σέρουμ ματιών;

Το σέρουμ ματιών είναι ένα ελαφρύ προϊόν που απορροφάται γρήγορα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, περιποιείται, επανορθώνει και διορθώνει το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Το σέρουμ ματιών είναι παρόμοιο με τα σέρουμ προσώπου. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η συσκευασία των περισσότερων σέρουμ ματιών: είναι σε μορφή στυλό και περιέχουν ένα ελαφρύ, ενυδατικό τζελ, ή κρέμα που απορροφάται τέλεια.

Πώς λειτουργεί το σέρουμ ματιών;

Λειτουργεί εντατικά χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, όπως ακριβώς και τα σέρουμ προσώπου. Και τα δύο προϊόντα είναι κατασκευασμένα για να ενισχύσουν εντατικά τα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το σέρουμ ματιών είναι απαραίτητο γιατί το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο. Το σέρουμ είναι αρκετά ισχυρό για να επανορθώσει τη φθορά και να προσφέρει κολλαγόνο στα κύτταρα του δέρματος, καθώς διεισδύει εις βάθος, συγκριτικά με τις κρέμες ματιών.

Σέρουμ Vs Κρέμας

Τώρα μάλλον αναρωτιέστε αν η κρέμα ματιών σας είναι τελείως άχρηστη. Φυσικά και όχι. Το σέρουμ λειτουργεί μόνο στο χόριο, ενώ η κρέμα ενυδατώνει την επιδερμίδα, προστατεύει από τη φθορά και την υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι και τα δύο είναι απαραίτητα και συνδυάζονται: χρησιμοποιήστε το σέρουμ σε καθαρό δέρμα και μετά την κρέμα.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σέρουμ ματιών;

Αν αναζητάτε το καλύτερο σέρουμ ματιών, θυμηθείτε ότι ρόλο παίζει η σύνθεση: οι πολλές φυσικές ουσίες και τα ενεργά συστατικά σημαίνουν χαμηλότερο κίνδυνο ερεθισμού και περισσότερα οφέλη για το δέρμα. Το καλύτερο σέρουμ πρέπει να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να βαραίνει το δέρμα, ή να αφήνει κολλώδης στρώση, ή να περιέχει φαγεσωρογόνες ουσίες. Τα αντιοξειδωτικά είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Τι περιέχει το καλύτερο σέρουμ ματιών;

Μη συμβιβαστείτε για λιγότερα, όσον αφορά τα συστατικά. Οι δραστικές ουσίες είναι το βασικότερο στοιχείο του σέρουμ σας. Αναζητήστε υαλουρονικό οξύ, καφεΐνη, πεπτίδια, αργινίνη, απαραίτητες βιταμίνες (Α, Ε) και λιπαρά οξέα. Τα εκχυλίσματα αγγουριού και ευφρασίας είναι ευπρόσδεκτα.

Όταν βρείτε το καλύτερο σέρουμ ματιών – τι οφέλη θα έχετε;

Αποτελεσματική επανόρθωση του ευαίσθητου δέρματος των ματιών.

  • Επιβράδυνση γήρανσης.
  • Λείο, τονωμένο δέρμα.
  • Τέλεια ενυδάτωση στο χόριο.
  • Χωρίς πρήξιμο.
  • Ξεκούραστα μάτια.
  • Μείωση λεπτών γραμμών.
  • Ενίσχυση ελαστικότητας.

Θυμηθείτε ότι ένα ποιοτικό σέρουμ ματιών είναι το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα ματιών. Επιλέξτε προσεκτικά και χρησιμοποιήστε το συχνά για να μειώσετε την εμφάνιση των γραμμών και να έχετε νεανική εμφάνιση για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *