Ελκυστικό μακιγιάζ για διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας

Makeup for different skin tones

Άρθρο από: Ειρήνη Σταυρόπουλου

Εισαγωγή

Καθένας από εμάς έχει τον δικό μας μοναδικό τόνο επιδερμίδας προϊόν της γενετικής κληρονομιάς μας και της έκθεσης στον ήλιο. Για κάποιες γυναίκες, η επιδερμίδα μπορεί να είναι πολύ ανοιχτής απόχρωσης, ενώ για άλλες μπορεί να είναι πολύ σκούρα. Ό,τι και αν είναι το δέρμα σας, το σημαντικότερο είναι να αγαπάτε και να εκτιμάτε την ομορφιά σας.

Ελαφρύς σε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα

Οι ανοιχτοί τόνοι επιδερμίδας μπορεί να είναι πολύ όμορφοι, αλλά επίσης πολύ δύσκολοι να καλυφθούν με το σωστό μακιγιάζ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά προϊόντα μακιγιάζ εκεί έξω που είναι φτιαγμένα ειδικά για ανοιχτές επιδερμίδες.

Μεσαίος τόνος επιδερμίδας

Οι μεσαίοι τόνοι επιδερμίδας περιλαμβάνουν μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων. Αυτός ο τόνος του δέρματος γενικά είναι μέσης απόχρωσης, έχει εκπληκτική χρυσαφένια ή ελαιώδη απόχρωση που καθοδηγεί στην επιλογή των σωστών προϊόντων μακιγιάζ.

Σκούρος τόνος επιδερμίδας

Οι σκούροι τόνοι επιδερμίδας έχουν πληθώρα από χρωματικές αποχρώσεις και υποτόνους που καθιστούν μοναδική τη φυσική ομορφιά τους. Η επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων για το μακιγιάζ πρέπει επομένως να αντικατοπτρίζει τη διάσταση αυτή.

Καταληκτική σκέψη

Στην καρδιά του θέματος, το μακιγιάζ πρέπει να είναι διασκεδαστικό και να αντικατοπτρίζει τον πραγματικό εαυτό σας. Είτε έχετε ανοιχτή, μεσαία ή σκούρα επιδερμίδα, υπάρχει ένα μακιγιάζ εκεί έξω που είναι ιδανικό για εσάς.

Περισσότερα άρθρα από την Ειρήνη Σταυρόπουλου