Οι Τοπ Πομάδες Φρυδιών που Προτείνονται Από τους Καταναλωτές Και τα Περιοδικά Ομορφιάς

Η πομάδα φρυδιών έχει κυριεύσει την αγορά με το που κυκλοφόρησε. Την κυκλοφόρησε πρώτη η βασίλισσα των φρυδιών, η Anastasia Soare, η ιδρύτρια της πασίγνωστης εταιρίας Anastasia BH. Από τότε άρχισαν να εμφανίζονται νέες και διαφορετικές φόρμουλες για ένα τέλειο μακιγιάζ φρυδιών. Ποια πομάδα φρυδιών είναι η καλύτερη; Ονειρεύεστε την τέλεια και πιο πετυχημένη πομάδα φρυδιών; Δείτε ποια προτιμούν οι καταναλωτές, αλλά και τα περιοδικά ομορφιάς!

Πομάδα φρυδιών – ένα προϊόν όπως κανένα άλλο!

Η πομάδα φρυδιών είναι ο διάδοχος της μάσκαρα, της σκιάς και του τζελ φρυδιών. Ωστόσο είναι διαφέρει από άλλα προϊόντα περιποίησης φρυδιών που έχετε δοκιμάσει ως τώρα στο μακιγιάζ των φρυδιών σας. Συνήθως βρίσκεται σε ένα μικρό βαζάκι και η φόρμουλα μοιάζει με κρεμώδη σκιά ή πάστα. Συνηθίζεται να έχει ως βάση το κερί. Η πομάδα φρυδιών, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δυνατά, έντονα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στα φρύδια σας. Σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών σας και να προσθέσετε όγκο και ένταση. Δεν είναι περίεργο που η πομάδα φρυδιών προτείνεται τόσο έντονα από όλους και έχει γίνει το αγαπημένο προϊόν των Instagrammers. Το μακιγιάζ φρυδιών με πομάδα είναι παγκόσμια τάση: απλά κοιτάξτε το μακιγιάζ των αδερφών Kardashian και των beauty influencers. Θέλετε να τη δοκιμάσετε; Αναρωτιέστε ποια πομάδα φρυδιών είναι καλύτερη; Δείτε τις κορυφαίες μας επιλογές

ΚΑΤΑΤΑΞΗ. Πομάδες φρυδιών που προτείνουν οι καταναλωτές και τα περιοδικά ομορφιάς

NANOBROW Eyebrow Pomade

Απλά η καλύτερη!

nanobrow eyebrow pomade

Δεκάδες δοκιμές, πολλά διαφορετικά μακιγιάζ και εκατοντάδες αξιολογήσεις έχουν αναδείξει τον νικητή: NANOBROW Eyebrow Pomade. Είναι η καλύτερη και πιο προτεινόμενη πομάδα φρυδιών. Η φόρμουλα, οι χρωματισμοί, η ανθεκτικότητα και η υφή, το καθιστούν συγκρίσιμο με τις πιο διάσημες πομάδες. Η πομάδα Nanobrow εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα, αλλά μην ανησυχείτε για την τιμή της: η πομάδα είναι αρκετά οικονομική και ξεχωρίζει για την ποιότητα, την απόδοση και την τελειότητα της – είναι ευκαιρία! Είναι πολύ ευχάριστη, ανάλαφρη, ακριβείας και εύχρηστη: θα την αγαπήσετε, ακόμα και αν ξεκινήσετε τώρα το μακιγιάζ φρυδιών με πομάδα. Η καλύτερη πομάδα φρυδιών δε χρειάζεται να κοστίζει πολλά ή να σας δυσκολεύει με την εφαρμογή της! Εξασφαλίζει επαγγελματικό μακιγιάζ φρυδιών για όλους! Αυτή η εταιρία αξίζει σίγουρα. Η Nanobrow είναι ειδικός στο μακιγιάζ και την περιποίηση των φρυδιών. Επίσης διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα!

περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα nanobrow.gr

ANASTASIA BH DipBrow

– Το εκτιμούμε γιατί ήταν η πρώτη πομάδα φρυδιών με αυτήν την ποιότητα

\Αυτή η διάσημη και προτεινόμενη πομάδα φρυδιών είναι αυτή που τα ξεκίνησε όλα – σίγουρα αξίζει! Αν και η τιμή της είναι λίγο υψηλή, να θυμάστε ότι είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους, όσο και για επαγγελματίες, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και είναι εύχρηστο. Αν και από την κυκλοφορία της, έχουν δημιουργηθεί πολλά άλλα παρόμοια προϊόντα, εξακολουθεί να είναι δημοφιλής επιλογή και η καλύτερη πομάδα φρυδιών στο εύρος αυτής της τιμής. Αυτή η πομάδα φρυδιών διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις, άρα σίγουρα θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στο φυσικό σας χρώμα φρυδιών. Έχει αδιάβροχη και δεν μουτζουρώνει.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

– μία πομάδα για όσους αγαπούν τα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς

Αν και αυτή η πομάδα είναι αρκετά προτεινόμενη, να θυμάστε ότι έχει έντονη απόδοση, άρα αν δεν έχετε εξασκηθεί στη χρήση, ή τη θέλετε για το καθημερινό σας μακιγιάζ, καλύτερα να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν. Έχει αρκετά παχύρρευστη σύνθεση και διατίθεται σε 8 αποχρώσεις. Οι περισσότερες είναι αρκετά ανοιχτές και εξασφαλίζουν ότι όσοι έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά θα βρουν την ιδανική απόχρωση γι’ αυτούς. Διατίθεται σε μία τέλεια συσκευασία! Το λατρεύουμε!

Benefit Cosmetics POWmade

– όχι η καλύτερη, αλλά αξιοπρεπής πομάδα φρυδιών

Αυτή η πομάδα φρυδιών προέρχεται από μία διάσημη εταιρία μακιγιάζ φρυδιών – την Benefit. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξετε είναι η μαλακή φόρμουλα (μερικοί το θεωρούν θετικό, άλλοι αρνητικό) και η ασυνήθιστη συσκευασία που θα σας διευκολύνει στη χρήση της πομάδας. Διαθέτει οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις και σίγουρα θα βρείτε μία που να σας ταιριάζει. Οι αποχρώσεις ταιριάζουν τόσο σε ανοιχτά, όσο και σε σκούρα φρύδια.

Μπορεί η πομάδα φρυδιών να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner;

Ναι! Οι πομάδες φρυδιών με έντονα αποτελέσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως eyeliner. Η ευελιξία είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους! Εξοπλιστείτε λοιπόν με ένα βουρτσάκι eyeliner καλής ποιότητας και ξεκινήστε!

Πώς να αναζωογονήσετε την πομάδα που έχει στεγνώσει;

Υπάρχει ένα ειδικό προϊόν γι’ αυτήν την περίπτωση και λέγεται Duraline. Προσφέρεται από πολλές εταιρίες. Είναι επίσης κατάλληλο για αραίωση πολλών καλλυντικών και όχι μόνο πομάδων. Μία σταγόνα αρκεί για να κάνει θαύματα και να επαναφέρει τη φρεσκάδα στην πομάδα των φρυδιών. Εάν δεν έχετε Duraline, μπορείτε να δοκιμάσετε να την αραιώσετε με ένα φυσικό λάδι, όπως αργκάν ή καστορέλαιο.

Για πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πομάδα;

Όλα εξαρτώνται από την εταιρία παραγωγής και το πως φροντίζετε την πομάδα (θυμηθείτε να κλείσετε το βαζάκι καλά). Η μέση διάρκεια της πομάδας είναι από 12 ως 18 μήνες, αλλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή, γιατί έτσι μειώνεται η διάρκεια ζωής της και μπορεί να ξεραθεί και να στεγνώσει. Μία πομάδα που στέγνωσε δε θα έχει πια καλά αποτελέσματα στο μακιγιάζ.