Ποια Μάσκα Μαλλιών με Κερατίνη είναι η Καλύτερη; Διαβάστε Αξιολογήσεις για ΚΟΡΥΦΑΙΑ Προϊόντα!

Είναι τα μαλλιά σας πολύ ξηρά, εύθραυστα και θαμπά; Η προσπάθεια βελτίωσης πρέπει να είναι ένας εφιάλτης. Μπερδεμένα μαλλιά, φριζαρισμένα, ατίθασα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να τα διορθώσετε! Χρειάζεστε μια καλή μάσκα που επιδιορθώνει τη ζημιά, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη, την ελαστικότητα και την απαλότητα. Ένα ποιοτικό προϊόν που θα βελτιώσει τα μαλλιά και θα τα προστατεύσει από μελλοντικές ζημιές. Ποια μάσκα είναι η καλύτερη; Αυτή με κερατίνη φυσικά! Θα σας βοηθήσω να επιλέξετε την καλύτερη.

Τι προκαλεί φθορά στα μαλλιά;

Υπάρχουν πολλά λάθη που προκαλούν βλάβη στα μαλλιά μας, η διατήρηση λοιπόν της άριστης κατάστασης τους μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη. Εκτός από τη φθορά λόγω ακατάλληλων προϊόντων, τα μαλλιά υποφέρουν από μηχανικούς τραυματισμούς (στέγνωμα με πετσέτα, ύπνος με βρεγμένα μαλλιά, τράβηγμα, τρίψιμο), η χρήση θερμότητας, στέγνωμα με πιστολάκι, έντονη ηλιοφάνεια, παγωνιά ή ακόμη και ρύπανση, αιθαλομίχλη και τοξίνες . Γι’ αυτό η προστασία είναι εξίσου σημαντική με την επανόρθωση.

Πώς να περιποιηθείτε τα φθαρμένα μαλλιά;

  1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ τα μαλλιά σας από το εσωτερικό και προστατεύστε τα από την απώλεια ενυδάτωσης. Χρησιμοποιήστε προστατευτικά σπρέι, σέρουμ και λάδια.
  2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ. Χρησιμοποιήστε μια καλή μάσκα μαλλιών μία φορά ή – για κατεστραμμένα μαλλιά – δύο φορές τη βδομάδα. Θα επανορθώσει τη φθορά στα μαλλιά από το εσωτερικό, έτσι ώστε να φαίνονται υπέροχα εξωτερικά.
  3. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ τα κατεστραμμένα μαλλιά. Η προστασία των μαλλιών από φθορά και οι επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων είναι εξαιρετικά σημαντική. Χρησιμοποιήστε φίλτρα UV και αποφύγετε το θερμό αέρα όταν στεγνώνετε τα μαλλιά. Σταματήστε τη χρήση σίδερου μαλλιών.

Μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά

Η μάσκα μαλλιών είναι η καλύτερη θεραπεία για το σπίτι για να έχετε όμορφα, υγιή μαλλιά. Με ένα καλό προϊόν θα αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο χτένισμα. Επιλέξτε την καλύτερη μάσκα και θα δείτε ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της ρουτίνας περιποίησης μαλλιών. Θα σας παρουσιάσω κάποιες κορυφαίες μάσκες μαλλιών κερατίνης που θα αποδώσουν καρπούς. Τέλος στις αποτυχημένες προσπάθειες αναζωογόνησης των μαλλιών. Δοκιμάστε μια επαγγελματική θεραπεία που πραγματικά λειτουργεί. Δείτε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης!

Μάσκες Μαλλιών με Κερατίνη: Ποια είναι η καλύτερη; Αξιολογήσεις για κορυφαία προϊόντα

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Η καλύτερη μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά για χρήση στο σπίτι! Γιατί; Διαβάζοντας αξιολογήσεις και σχόλια, για τα αποτελέσματα. Χιλιάδες γυναίκες λατρεύουν την Nanoil Keratin Mask γιατί… λειτουργεί πραγματικά! Επιπλέον, είναι ελαφριά, δε βαραίνει, χαρίζει λάμψη, δύναμη, ζωντάνια και υπέροχο άρωμα.

Τα συστατικά είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Η Nanoil Keratin Hair Mask περιέχει υδρολυμένη κερατίνη που είναι η πιο ευεργετική πρωτεΐνη για τα μαλλιά! Η φόρμουλα περιλαμβάνει επίσης προ-βιταμίνη Β5, απαραίτητη για υγιή, όμορφα μαλλιά. Η πανθενόλη βελτιώνει τη διαδικασία επανόρθωσης, ενισχύοντας την επίδραση της κερατίνης, αλλά έχει και έναν ακόμη βασικό ρόλο, να ομορφαίνει από την πρώτη χρήση, έτσι τα μαλλιά χτενίζονται ευκολότερα, είναι λεία και ανθεκτικά. Τα υγιή και όμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, είναι το αποτέλεσμα!

Η καλή τιμή, η μεγάλη συσκευασία (300 ml) και η παράδοση στο σπίτι είναι τα αγαπημένα μας στοιχεία για την Nanoil Mask. Μεταβείτε στο www.nanoil.gr.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώσουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν. Να λοιπόν μία αποκάλυψη γι’ αυτούς: Phytokeratine Extreme Exceptional Mask.

Αυτή η μάσκα κερατίνης έχει σχεδιαστεί για την αποκατάσταση των φθαρμένων μαλλιών. Η φόρμουλα αξίζει την προσοχή μας, γιατί ταιριάζει σε κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά, όπως και σε εύθραυστα και με ψαλίδα. Εκτός από τη φυτική κερατίνη (βίγκαν), περιέχει εκχύλισμα παιώνιας, σαπότε βούτυρο και λάδι αδανσονίας που αφήνουν τα μαλλιά ενυδατωμένα, δυνατά και δε φριζάρουν. Η μάσκα κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά στις βλάβες και στη στατικότητα. Ωστόσο, η υψηλή τιμή της και η μικρή συσκευασία μας αποθαρρύνουν.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Αυτή η μάσκα των 200 ml είναι ακριβή. Εάν έχετε κατεστραμμένα μαλλιά και είστε έτοιμοι να πληρώσετε πολλά, θα εκτιμήσετε το μείγμα κερατίνης με φυσικά έλαια. Η Lanza Keratin Healing Oil χρειάζεται περισσότερο χρόνο για δείτε τα αποτελέσματα, αλλά λειτουργεί τέλεια στην προστασία των μαλλιών από φθορά και εξωτερικούς παράγοντες.

Χρησιμοποιήστε το συχνά για να φαίνονται τα μαλλιά σας καλύτερα άμεσα. Η μάσκα συνδυάζει κερατίνη με φυσικά έλαια για αναζωογόνηση και θρέψη των μαλλιών. Αν και δεν λειτουργεί εντατικά, αυτή η μάσκα ενυδατώνει και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Η μάσκα Valmont 200 ml είναι ιδανική για εξαιρετικά κατεστραμμένα μαλλιά, βαμμένα (λόγω θερμότητας, βαφών, ντεκαπάζ). Είναι πολύ ακριβό, αλλά το προτείνουν οι κομμωτές. Η μάσκα δαμάζει και λειαίνει τα μαλλιά μετά την πρώτη χρήση. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε υπομονή για να δείτε τα αποτελέσματα.

Εάν το χρησιμοποιείτε συχνά, θα δείτε αναζωογονημένα και θρεμμένα μαλλιά. Η εταιρεία αναφέρει ότι αρκούν μόνο τρία λεπτά για να χαρίσει απαλότητα στα μαλλιά. Υπάρχει κάποιος να το δοκιμάσει; Καλύτερα να περιμένετε τις εκπτώσεις. Ή επιλέξτε μια άλλη μάσκα που έχει καλές κριτικές.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

Ένα εντατικό αποτέλεσμα επανόρθωσης μπορεί να είναι σε μια μάλλον μικρή συσκευασία (200 ml και ακριβό). Η Goldwell Keratin Mask έχει σχεδιαστεί για πολύ ξηρά, βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το προϊόν είναι πηκτό, ενυδατώνει ακόμη και τα πολύ ξηρά μαλλιά και αφήνει μια στρώση λιπαρότητας.

Η μάσκα διατηρεί την ενυδάτωση των μαλλιών και προστατεύει από ξηρότητα ή ζημιά λόγω θερμότητας ή μηχανικών τραυματισμών. Κλείνει τις επιδερμίδες στα μαλλιά με υψηλή πορώδη και αποτρέπει τη στατικότητα και το φριζάρισμα. Εάν τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά κατεστραμμένα και δεν μπορείτε να τα ελέγξετε, τότε η επιλογή είναι μία, μάσκα Goldwell.