Πώς να γίνετε έτοιμοι για βραδινή ηλιοθεραπεία;

Πως να ετοιμαστείτε για ηλιοθεραπεία;

Η ηλιοθεραπεία είναι μια θρησκευτική διαδικασία που αποτελείται από έναν διάλογο για να φέρει την ομορφιά και την ενέργεια του ηλίου στο σώμα. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε απλά κινηματιστικά. Για την τελική σας ηλιοθεραπεία να είναι επιτυχημένη, πρέπει να γίνει σωστή ετοιμασία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να έχετε μια ευχάριστη ηλιοθεραπεία.

Βήμα 1: Απαλλαγή από τις έντονες καταστάσεις

Απαλλαγή από τις έντονες ουσίες, τα συναισθήματα ή τις καταστάσεις που θα μπορούσατε να ζητήσετε βοήθεια για να τα διαχειριστείτε, είναι το πρώτο βήμα. Για να αποκτήσετε τις ικανότητες για μια ηλιοθεραπεία, Θα χρειαστεί να νιώσετε ελεύθεροι και να έχετε μια αηδιαστική διάθεση. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την διάθεση, μπορείτε να επιλέξετε φυσικά μέσα της επιλογής σας για να βοηθήσετε, όπως η γυμναστική, το χορό, η μασάζ, η μεθόδος Πελσέ, ή ο διάλογος με ένα κέντρο διαχείρισης ομάδας.

Βήμα 2: Προετοιμασία του σώματος

Ένας κόσμος διαιτητικής διαχείρισης του άρχοντα έρχεται σε επαφή με τον διαδικτυακό τόπο ηλιοθεραπείας για την αποτελεσματική της εφαρμογή. Η διατροφή είναι σημαντική συνέταξη στην ηλιοθεραπεία – θα πρέπει να υπάρχουν αρκετές υγιεινές τροφές, κατάλληλες θερμοκρασίες, δημιουργείστε σωστές συνθήκες και υπάρχει φαγητό μετά την ηλιοθεραπεία. Θα πρέπει να προσέχετε τα διατροφικά σας συμπεριφέροντα πριν την ηλιοθεραπεία για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή δύναμη ενέργειας. Προσπαθήστε να λάβετε τελείως ύπνο, να επιβραδύνετε και να κάνετε χορεύει για την σωστή και σταθερή ενέργεια του σώματός σας.

Βήμα 3: Προετοιμασια του πνεύματος

Για μια επιτυχημένη ηλιοθεραπεία, θα πρέπει να είναι επίσης έτοιμοι και τα μυαλά σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν οι πρόγραμματα διασκέδασης