ΤΟΠ 3 Μάσκαρα Φρυδιών. Οι Συστάσεις μας!

Βαρεθήκατε να κάνετε το μακιγιάζ των φρυδιών σας με πομάδες, σκιές ή μολύβια; Επιλέξτε μια μάσκαρα φρυδιών! Η μάσκαρα φρυδιών μοιάζει με κανονική μάσκαρα για βλεφαρίδες, αλλά έχει διαφορετική σύνθεση. Πώς να επιλέξετε την καλύτερη όταν υπάρχουν τόσα πολλές διαθέσιμες στην αγορά σήμερα; Για να σας διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο αξιόλογες μάσκαρα φρυδιών που κυκλοφορούν.

ΤΟΠ 3 ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Νούμερο 1. Nanobrow Shape Mascara

Ονειρεύεστε τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση; Δε θα μπορούσατε να είχατε έρθει σε καλύτερο μέρος. Η Nanobrow Shape Mascara είναι η κορυφαία επιλογή μας και αδιαμφισβήτητη αγαπημένη στην αγορά. Η μάσκαρα Nanobrow καλύπτει εύκολα τα κενά, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Τα φρύδια φαίνονται πυκνά και ογκώδη, ενώ προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε 3 λεπτές αποχρώσεις για να ταιριάζει εύκολα με τα χαρακτηριστικά σας. Αυτή η μάσκαρα φρυδιών κρατά τα φρύδια στη θέση τους και τους δίνει το επιθυμητό σχήμα για όλη την μέρα. Η φόρμουλα θρέψης με πυρίτιο περιποιείται τα φρύδια σας, χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα. Έτσι δείχνουν υπέροχα ακόμα και χωρίς μακιγιάζ! Από εδώ και στο εξής, το καθημερινό μακιγιάζ των φρυδιών θα διαρκεί μία στιγμή και θα φαίνεται εντυπωσιακό κάθε φορά. Τα τέλεια φρύδια θα είναι σίγουρο αποτέλεσμα! Το εκλεπτυσμένο βουρτσάκι διαμορφώνει και τιθασεύει τα φρύδια και η ευχάριστη σύνθεση καλύπτει γρήγορα κάθε τρίχα φρυδιών, ενώ προσφέρει ένα αποτέλεσμα χωρίς σβώλους. Διαρκεί έως και 24 ώρες, προστατεύοντας τα φρύδια από φθορά. Λειτουργεί τέλεια για όσους έχουν λεπτά και αραιά φρύδια, ή πυκνά και ατίθασα. Η μάσκαρα φρυδιών Nanobrow λαμβάνει υπέροχες αξιολογήσεις στο διαδίκτυο. Οι γυναίκες την προτιμούν για την ανάλαφρη φόρμουλα, την εύκολη εφαρμογή, την ακρίβεια, το εργονομικό βουρτσάκι και φυσικά τα εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Το μακιγιάζ των φρυδιών δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο!

Νούμερο 2. Dior Diorshow On Set Brow

Αναμφίβολα, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάσκαρα φρυδιών. Η σύνθεσή της περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά φροντίζουν τα φρύδια, θρέφοντάς τα από το εσωτερικό τους. Συνεπώς τα φρύδια φαίνονται πάντα όμορφα. Επιλέξτε ένα από τα διακριτικά χρώματα για να εντυπωσιάσετε με το εκπληκτικό μακιγιάζ σας κάθε μέρα. Η μάσκαρα φρυδιών Dior είναι αδιάβροχη και διαρκεί 24 ώρες. Η φόρμουλα εμπλουτισμένη με μικροΐνες, προσφέρει μέγιστο όγκο στα φρύδια, χωρίς περίεργα αποτελέσματα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους και λειτουργούν υπέροχα. Το φυσικό αποτέλεσμα φαίνεται όμορφο και εντυπωσιακό. Αν είστε λάτρης του μινιμαλισμού, θα λατρέψετε τα αποτελέσματα «χωρίς μακιγιάζ» που προσφέρει. Για ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα φρύδια, εφαρμόστε την μάσκαρα, ξεκινώντας από το κέντρο του φρυδιού προς την άκρη. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Νούμερο 3. Kiko Eyebrow Fibers Colored Mascara

Αυτή η μαύρη μάσκαρα φρυδιών με πρόσθετες ίνες λειτουργεί τέλεια για το σχήμα και το γέμισμα των φρυδιών. Από εδώ και πέρα το μακιγιάζ των φρυδιών σας θα γίνει απόλαυση. Η μαύρη μάσκαρα φρυδιών Kiko χαρίζει μοντέρνο και λαμπερό αποτέλεσμα. Η φόρμουλα μοιάζει με τζελ και είναι εύκολη στην εφαρμογή, χωρίς να σβολιάζει. Τοποθετείται εύκολα πάνω στα φρύδια, γεμίζοντάς τα με όμορφες και ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Το φυσικό, λαμπερό και διακριτικό αποτέλεσμα προσελκύει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το ειδικό μικρό βουρτσάκι σε κωνικό σχήμα εξασφαλίζει ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή. Το προϊόν έχει ελεγχθεί δερματολογικά, άρα να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές για χρήση. Είναι ο τέλειος τρόπος για να πετύχετε όμορφα και περιποιημένα φρύδια όλη μέρα. Η μάσκαρα της Kiko κάνει εξαιρετική δουλειά στο να γεμίζει τα κενά, ενώ σας χαρίζει το πολυπόθητο τρισδιάστατο αποτέλεσμα.