Φτιάξτε το δικό σας σκρούμπ για ευαίσθητα, λεπτή, λιπωδή και συνδυασμένα δέρματα Φτιάξτε το δικό σας σκρούμπ για ευαίσθητα, λεπτή, λιπωδή και συνδυασμένα δέρματα

Το δέρμα μας αντανακλά την υγεία μας και την εμφάνισή μας. Είμαστε όλοι σκοπευτές με την καταπληκτική επιδερμίδα μας, αλλά σε μερικές φορές δεν είμαστε σε θέση να καταπραΰνουμε το δέρμα μας με τρόπους σωστούς ή απλά δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε. Φέτος όμως, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας σκρούμπ για ευαίσθητα, λεπτή, λιπωδή και συνδυασμένα δέρματα στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να χρειαζόμαστε τα κατάλληλα υλικά πριν από την επιμέλεια του σκρούμπ. Σε γενικές γραμμές, φροντίστε να συγκεντρώνετε τα εξής υλικά: ένα αποξηραμένο τρυπάνια, ένα αποξηραμένο μέλι τους, ένα αποξηραμένο σπιράλ, επιφάνεια ενυδατική και μερικές φορές ένα λίγο ελαιόλαδο ή λάδι ελαιόλαδο.

Για τα ευαίσθητα δέρματα

Τα ευαίσθητα δέρματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα. Για να φτιάξετε το δικό σας σκρούμπ για το ευαίσθητο δέρμα, θα χρειαστεί ένα αποξηραμένο βάναυσο, ένα αποξηραμένο λεκάνης των δοντιών ή ένα φακελάκι καλαμποκιού για να φτιάξετε το δικό σας αγνό σκρούμπ. Ξεκινήστε με την συγκέντρωση των κομματιών του βάναυσου ή της λεκάνης των δοντιών, των οπωρινών λαχανικών ή του καλαμποκιού. Χρησιμοποιήστε την εξηραμένη επιφάνεια για να τρομάξετε τα οπωρινά λαχανικά ή το καλαμποκι για να λατρέψετε την επιδερμίδα σας. Όταν έχετε πάρει την απαιτούμενη σωρευτική γέννηση, συνδυάστε τα επιταχυντικά ή/και το λάδι ελαιόλαδο με την ένυδρη επιφάνεια και τρέξτε τα με διάφορα διατροφικά μετρήματα. Μόλις φτιαχτεί η κρέμα, μπορείτε να εφαρμόσετε την μια έως δυο φορές την εβδομάδα.

Για αδερφή δέρμα

Αν έχετε αδερφή δέρμα, εσείς και το δέρμα σας μπορεί να απολαμβάνετε τα καλύτ