ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Προστασίας Θερμότητας Μαλλιών. Δείτε τα Κορυφαία Προϊόντα ΕΔΩ!

Τι είναι η προστασία θερμότητας; Είναι απλώς ένας άλλος ορισμός της θερμοπροστασίας. Και η θωράκιση των μαλλιών κατά των υψηλών θερμοκρασιών είναι πολύ σημαντική, επειδή η θερμότητα που παράγεται από ένα πιστολάκι ή μία ισιωτική είναι ένας από τους λόγους που προκαλούν ευθραυστότητα και θαμπάδα στα μαλλιά. Γι’ αυτό η χρήση ενός προστατευτικού θερμότητας καθημερινά είναι απαραίτητη για όσες επιθυμούν να έχουν δυνατά και όμορφα μαλλιά. Αναρωτιέστε τώρα ποιο προϊόν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα; Θα βρείτε την απάντηση παρακάτω. Δείτε την αξιολόγηση παρακάτω και θα βρείτε μια συλλογή από τα καλύτερα προστατευτικά θερμότητας για τα μαλλιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Προστασίας Θερμότητας Μαλλιών

nanoil ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

εισάγετε την επίσημη ιστοσελίδα – nanoil.gr

Το #1 μας, ο αδιαμφισβήτητος νικητής μεταξύ των προστατευτικών θερμότητας για τα μαλλιά. Το σπρέι Nanoil έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατέψετε τα μαλλιά σας, να τα περιποιηθείτε, να τα θρέψετε και να βελτιώσετε την εμφάνισή τους. Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα μόρια μεταξιού, το Nanoil Heat Protectant Spray χαρίζει λάμψη, απαλότητα και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα έως και 220°C/440°F. Ένα άλλο συστατικό είναι η βιταμίνη Ε που αυξάνει την αντοχή των μαλλιών στους εξωγενείς παράγοντες. Επίσης παγιδεύει την υγρασία στα μαλλιά για μακροχρόνια αποτελέσματα ενυδάτωσης. Τέλος η ελαφριά φόρμουλα είναι τέλεια για όλους τους τύπους μαλλιών, άρα δε θα μειώσει τον όγκο των μαλλιών.

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Το προστατευτικό θερμότητας Ever Smooth είναι ακριβούτσικο, αλλά προσφέρει αποδεδειγμένα όσα υπόσχεται. Η Kevin Murphy επιλέγεται συχνά από επαγγελματίες κομμωτές, γιατί έχει ελαφριά προϊόντα με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά: λευκό και μπλε κυπαρίσσι και λεμόνι. Οι χρήστες της εταιρίας την προτιμούν για την καθημερινή περιποίησή τους, καθώς είναι προϊόντα με στοιχεία πολυτέλειας, χαρακτηριστικό των ακριβών κομμωτηρίων. Το Ever Smooth είναι αδιαμφισβήτητα ένα καλό προστατευτικό για τα μαλλιά, καθώς αποτρέπει το φριζάρισμα και λειαίνει τα μαλλιά. Επιπλέον διευκολύνει το χτένισμα.

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION 

Πρόκειται για μία εξελιγμένη κρέμα προστασίας από τη θερμότητα με πηκτή και βαριά σύνθεση που ταιριάζει κυρίως σε κατεστραμμένα, εύθραυστα και άτονα μαλλιά. Το Sisley La Creme 230 λειτουργεί σαν υγρό, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα, βαραίνοντας τα μαλλιά ελαφρώς προς τα κάτω, για να αποτρέψει το φριζάρισμα και τη στατικότητα. Επίσης το φράγμα προστατεύει από υψηλές θερμοκρασίες (230°C/450°F). Αυτό το προϊόν λειαίνει τα μαλλιά, χαρίζει υγεία, πυκνότητα και φρεσκάδα. Είναι ακριβό, αλλά οι χρήστες το εκτιμούν για την επανορθωτική και προστατευτική του δράση.

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Αυτό το σπρέι προστασίας θερμότητας της πολύ γνωστής εταιρίας Alterna προσφέρει ισχυρή προστασία από τα εργαλεία θερμότητας. Το ενδιαφέρον είναι, ότι δεν είναι μόνο προστατευτικό, αλλά λειτουργεί και ως βαθιά θρεπτικό μαλακτικό για να αυξήσει την αντοχή των μαλλιών στη μηχανική φθορά και σε άλλους παράγοντες που αποτελούν καθημερινή απειλή. Η φόρμουλα του Caviar Leave-In Heat Protection Spray περιέχει αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και C που προστατεύουν τα μαλλιά από κάθε είδους φθορά. Η βιοτίνη, οι βιταμίνες Β6 και Β12 χαρίζουν λάμψη και ενδυναμώνουν. 

DAVINES MELU HAIR SHIELD

Το προστατευτικό μαλλιών της Davines είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι διάσημο λόγω των μοναδικών συστατικών του. Αυτά τα ασυνήθιστα συστατικά περιποιούνται τα μαλλιά, ενισχύουν την λάμψη και ενδυναμώνουν. Προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα με την κερατίνη, το εκχύλισμα σπόρων φακής Villalba, η οποία ενυδατώνει και χαρίζει ελαστικότητα στα μαλλιά. Το Melu Hair Shield προστατεύει τα μαλλιά από υψηλές θερμοκρασίες των εργαλείων θερμότητας και από τον ήλιο. Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY 

Το ανάλαφρο και εύχρηστο σπρέι προστασίας θερμότητας της Balmain είναι ένα προϊόν με υψηλές βαθμολογίες. Προστατεύει τα μαλλιά και απομονώνει θερμοκρασίες που φτάνουν τους 220°C/440°F. Επίσης το Thermal Protection Spray της Balmain χαρίζει διάρκεια στο κράτημα του χτενίσματός σας και χαρίζει λάμψη. Αυτό το προϊόν σας βοηθά να διαχειριστείτε το φριζάρισμα και την ενυδάτωση, με αποτελεσματικό τρόπο.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Το σπρέι Moroccanoil Protect & Prevent σχεδιάστηκε για φθαρμένα και υπερβολικά ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν καταστραφεί, λόγω βαφών και ντεκαπάζ. Η πλούσια σε λάδι φόρμουλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τις μηχανικές βλάβες. Επίσης δεν επιτρέπει στο νερό να εξατμιστεί από τα μαλλιά, ελέγχοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης. Το αργανέλαιο και η προβιταμίνη Β5 απαλύνουν τα μαλλιά και χαρίζουν ελαστικότητα. Τα συστατικά του προστατεύουν επίσης από εξωγενείς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της αστικής ρύπανσης.

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Είναι μια μοναδική, αρκετά πηκτή και κρεμώδης φόρμουλα που λειτουργεί καλύτερα σε ξηρά μαλλιά (σημείωση: μπορεί να είναι αρκετά βαριά για λεπτά μαλλιά με χαμηλό πορώδες). Το Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant δημιουργεί μια στρώσει που εμποδίζει το φριζάρισμα και απαλύνει παράλληλα. Το μείγμα βλαστοκυττάρων εντελβάις και τζίντζερ προσφέρει προστασία στα μαλλιά και ανθεκτικότητα στη φθορά, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αφυδάτωσης και ευθραυστότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *