Γιατί έχω ερωτευτεί τον Ορό Nanolash;

Γιατί έχω ερωτευτεί τον Ορό Nanolash;

Πάντα μισούσα τις βλεφαρίδες μου. Ήταν κοντές και αραιές. Εδώ και 4 εβδομάδες χρησιμοποιώ το ενδυναμωτικό βλεφαρίδων Nanolash και έχω ήδη δει εκπληκτικά αποτελέσματα. Όταν αγόρασα τον Ορό, έψαχνα κάτι ασφαλές και αποτελεσματικό. Οι βλεφαρίδες μου έχουν γίνει μακρύτερες και πιο πολλές. Είμαι απολύτως σίγουρη για τα τελικά αποτελέσματα και ανυπομονώ να δω τις βλεφαρίδες μου να γίνονται ακόμα πιο μακριές. Μετά από τόσο μικρή περίοδο, μπορώ να δω τεράστια διαφορά στην όψη των βλεφαρίδων μου. Είναι πιο δυνατές και πυκνές. Πριν χρησιμοποιήσω το Nanolash πειραματιζόμουν με καστορέλαιο για λίγο καιρό και δεν μπορώ να πω ότι δούλεψε καλά για εμένα.

8b-900x506

Για εμένα αυτή η μέθοδος ήταν αρκετά χρονοβόρα και ακατάστατη. Χρειαζόταν κάποιες ώρες για να απορροφηθεί, οπότε έπρεπε να μείνω σπίτι. Το Nanolash διεισδύει στις πιο εσωτερικές δομές και μέσα σε 3 λεπτά, ήμουν έτοιμη να βάλω το make-up και να βγω στο δρόμο. Στην συσκευασία, αναγράφει να το βάζετε κάθε βράδυ σε καθαρό δέρμα, αλλά προτιμώ να το βάζω νωρίς το πρωί πριν βουρτσίσω τα δόντια μου. Είναι απλό και απαιτεί μόνο 20 δευτερόλεπτα. Συνήθως φοράω φακούς επαφής, οπότε βάζω τον ορό πριν τους φακούς μου. Το προϊόν είναι σε υγρή μορφή και πρέπει να εφαρμόζεται στην γραμμή των βλεφαρίδων. Δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες σχετικά με την περιοχή των φρυδιών αλλά αποφάσισα να βάζω λίγο ορό στην εξωτερική γωνία των φρυδιών μου εκεί που οι τρίχες είναι πιο αραιές.

nanolash66

Για ποιον είναι το Μαλακτικό Nanolash;

Το NANOLASH είναι ένα μαλακτικό ιδανικό τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Το Μαλακτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς που έχουν ευαίσθητο δέρμα και από αυτούς που φορούν φακούς επαφής. Ο Ορός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους κάνουν χημειοθεραπεία, από τις εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες και από παιδιά κάτω από 18.

Ποιο ενδυναμωτικό βλεφαρίδων χρησιμοποιείτε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο τέτοιο προϊόν από φαρμακείο; Θα ήθελα πολύ να ξέρω εάν κάποιο από αυτά τα πιο φθηνά προϊόντα όντως δουλεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *