Ας Δούμε την Τάση των Άχρωμων Φρυδιών! Αξίζει Να το Υιοθετήσετε;

Όσον αφορά τις τάσεις, το 2020 ήταν της μόδας τα “σαπουνισμένα” φρύδια. Σχεδόν όλες οι γυναίκες ήθελαν να έχουν πυκνά, έντονα φρύδια. Ήταν σίγουρα δύσκολο για τις ξανθιές με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Τώρα ήρθε η δική τους ώρα! Τι ακριβώς είναι η τάση των άχρωμων φρυδιών;

Άχρωμα φρύδια… Πρέπει να τα ξυρίσετε;!

Μην ανησυχείτε: τα άχρωμα φρύδια είναι το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα φρύδια σας διακριτικά. Οι τάσεις του 2021 μας λένε να επιλέξουμε μακιγιάζ, χωρίς μακιγιάζ, με φυσική και απλή εμφάνιση, όπως και για τα φρύδια. Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι το εντελώς αντίθετο από τα πυκνά φρύδια της προηγούμενης σεζόν. Τώρα εστιάζουμε στα ανοιχτόχρωμα φρύδια και όχι στα σκουρόχρωμα. Ο κανόνας είναι απλός: όσο πιο ελαφρύ, τόσο το καλύτερο! Τα φρύδια πρέπει να φαίνονται ηλιοκαμένα. Δεν πρέπει να είναι έντονα. Θα πρέπει να φαίνεστε σαν να μην έχετε καν φρύδια με την πρώτη ματιά. Αυτό το μακιγιάζ τραβάει την προσοχή στα μάτια και λεπτύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τελευταίες τάσεις μακιγιάζ: άχρωμα φρύδια

Υπάρχουν πάνω από 50.000 #nobrows φωτογραφίες στο Instagram! Τα αποτελέσματα είναι καλλιτεχνικά, αλλά και καθημερινά. Η Tilda Swinton είναι μια από τις γυναίκες που προτιμά το φυσικό μακιγιάζ. Τα φρύδια της είναι διάσημα, όσο κι εκείνη. Η Βρετανίδα ηθοποιός μας δείχνει ότι είναι καλύτερο να έχεις το δικό σου στυλ, αντί να προσπαθείς να ακολουθείς όλες τις τάσεις που αλλάζουν συνεχώς.

Μη αναστρέψιμη αλλαγή; Όχι απαραίτητα!

Πριν αποφασίσετε να κάνετε ντεκαπάζ στα φρύδια, δοκιμάστε λίγη πούδρα ή βάση στα φρύδια σας. Είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε αν αξίζει να αλλάξετε το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στα προϊόντα ντεκαπάζ (π.χ. Sally Hansen Creme Hair Bleach για το Πρόσωπο, Jolen Creme Bleach Mild Formula). Υπάρχει επίσης ένας φυσικός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα: τρίψτε λίγο χυμό λεμονιού στις τρίχες των φρυδιών σας. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Το 2021 θα φέρει θετικές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι η φυσική εμφάνιση θα παραμείνει για περισσότερο ως τάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *