Γιατί λατρεύουν όλοι οι bloggers το Nanobrow; Αποκαλύπτουμε το μυστικό του εκπληκτικού ορού φρυδιών

Ένα καλό προϊόν ομορφιάς είναι αυτό που έχει θετικές κριτικές και λειτουργεί άριστα για μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων καταναλωτών. Μόνο υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να συστηθεί και σε άλλους. Έτσι, διαβάζουμε κριτικές, θέλουμε να βρούμε ποιο προϊόν είναι υψηλότερα στις κατατάξεις. Για αυτό το λόγο, ακολουθούμε blogs και vlogs γυναικών που συζητούν τα αποτελέσματα που επιφέρουν συγκεκριμένα προϊόντα. 

Είτε είναι προϊόν μαλλιών, δέρματος ή μακιγιάζ, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι πάντα αν δουλεύει τέλεια και αν είναι πολύ αποτελεσματικό. Όσον αφορά τη φροντίδα των φρυδιών και των βλεφαρίδων, είναι ιδιαίτερα σημαντική – το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ορατό με γυμνό μάτι. Έτσι, αν έχετε λεπτά και αραιά φρύδια, δεν θα ικανοποιηθείτε με κάτι που λειτουργεί με πλασίμπο (π.χ. το καστορέλαιο ή τζελ θρέψης που ήταν δημοφιλή πριν μερικά χρόνια). Αν ψάχνετε για ορούς φρυδιών υψηλής ποιότητας και θέλετε να μάθετε ποιο προϊόν έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές – συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να γνωρίσετε το Nanobrow – έναν ορό φρυδιών που έχει θετικές κριτικές και έχει κερδίσει πολλές πρωτιές σε πολλές κατατάξεις καλλυντικών. Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε έναν καλό ορό φρυδιών, μάθετε όσο πρέπει να γνωρίζετε για το εκπληκτικό Nanobrow.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Περιγραφή, Απόδοση & Συστατικά

Το Nanobrow είναι ένας ορός φρυδιών που δεν περιέχει μόνο μία σειρά θρεπτικών συστατικών αλλά και ενεργών ουσιών που επηρεάζουν τις τρίχες μαζί με τους βολβούς τους και το δέρμα γύρω από αυτές. Βασικά, εκεί οφείλει κυρίως την επιτυχία του. Nanobrow. Δεν υπάρχει συστατικό στη σύνθεση αυτού του προϊόντος κατά λάθος – όλα μαζί δημιουργούν το τέλειο καλλυντικό. Χάρη σε αυτό, ο ορός φρυδιών Nanobrow μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την κατάσταση των μικρών τριχών στο πρόσωπό σας μέσα σε περίπου 4 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα βασίζονται στην κατάσταση των βολβών των φρυδιών και το επίπεδο της βλάβης τους. Ωστόσο, σε όσο κακή κατάσταση κι αν βρίσκονται τα φρύδια, πολλές γυναίκες λένε ότι παρατήρησαν τα φρύδια τους να είναι πιο δυνατά και όμορφα σε ένα μήνα. Επιπλέον, το Nanobrow ισούται αποδοτικότητα, δίκαιη τιμή και καλή σύνθεση που επιτρέπει στον ορό να εισχωρεί εύκολα στο δέρμα, δεν συσσωρεύει τα φρύδια και δεν αφήνει υπολείμματα. Αφού ο ορός απορροφάται από το δέρμα πολύ γρήγορα, δεν αφήνει σημάδια στο πρόσωπο. Αυτή η ποιότητα κάνει τον ορό ένα από τα λίγα προϊόντα που μπορούν να εφαρμοστούν είτε πριν τον ύπνο ή το πρωί πριν το μακιγιάζ.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Ποιος πρέπει να τον χρησιμοποιήσει;

Το Nanobrow συστήνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν προβλήματα με τα φρύδια τους, και συγκεκριμένα την εμφάνιση και την κατάστασή τους. Ο ορός είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα των φρυδιών που απαιτούν καθημερινή δόση θρεπτικών ουσιών, αλλά δεν είναι αυτό όλο. Το Nanobrow μπορεί επίσης να αλλάξει εντελώς την εικόνα των φρυδιών σας: παχαίνει τα φρύδια, τα κάνει έντονα, επιταχύνει την ανάπτυξή τους και διεγείρει τους ανενεργούς βολβούς. Χάρη στο Nanobrow, μπορούμε να επανασχηματίσουμε τα φρύδια μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χαρίσουμε στα φρύδια μας το τέλειο σχήμα και να τα κάνουμε να ξαναβγούν. Τέλος, ο ορός βοηθάει ειδικά μετά από αποτυχημένη αφαίρεση φρυδιών, κάνει τις τρίχες πιο σκούρες και αντιμετωπίζει την αφυδάτωση.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Εφαρμογή

Τα καλά νέα είναι ότι το Nanobrow είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Αφού είναι ελαφρύ, υγρό γαλάκτωμα που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και τους βολβούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε το πρωί ή το βράδυ. Μία μόνο εφαρμογή τη μέρα αρκεί για να απολαύσετε τα φρύδια που ονειρευόσασταν.

 1. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ: επιλέξτε το nanobrow και με τη βοήθεια του εφαρμοστή απλώστε τον ορό σε στεγνά, καθαρά και χωρίς μακιγιάζ φρύδια με μία κίνηση.
 2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΡΩΙ: εφαρμόστε το nanobrow σε καθαρά και στεγνά φρύδια πριν το μακιγιάζ. Περιμένες μερικά δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί πλήρως ο ορός. Το Nanobrow μπορεί να εφαρμοστεί πριν προσθέσετε καλλυντικά με χρώματα για να αυξήσετε τη διάρκεια του μακιγιάζ. Για να το ξεκαθαρίσουμε, ο ορός δεν συσσωρεύει τα φρύδια αλλά τα προστατεύει και τα φροντίζει, κάτι που επηρεάζει θετικά το μακιγιάζ.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Η εμφάνιση των αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα της συστηματικής χρήσης του Nanobrow εμφανίζονται μετά από λίγες εβδομάδες της αρχικής θεραπείας. Το πιο σημαντικό όμως είναι η τακτικότητα. Ανάλογα με την κατάσταση των φρυδιών και το επίπεδο της βλάβης, μπορείτε να περιμένετε να προσέξετε θετικές αλλαγές σε 3-4 εβδομάδες. Πολλές γυναίκες που δήλωσαν ότι είδαν θεαματικά αποτελέσματα λένε ότι το Nanobrow ξανάχτισε τα φρύδια τους σε ένα μήνα μόνο.

Πώς μοιάζουν τα φρύδια μετά το τέλος της θεραπείας με το Nanobrow;

Μετά από περίπου 4 εβδομάδες τα φρύδια είναι πολύ δυνατά, σκούρα και σωστά ενυδατωμένα, πολλές γυναίκες λένε ότι τα φρύδια του μοιάζουν σαν να έκαναν θεραπεία με χέννα, ή σαν τα φρύδια τους να φτιάχτηκαν με τζελ φρυδιών.

Μετά από 5-7 εβδομάδες τα φρύδια γίνονται πιο μακριά, δυνατά, παχιά και σκούρα, υπάρχουν νέες τρίχες συνεχώς.

Μετά από περίπου 2 μήνες η φάση της ανάπτυξης επιταχύνεται και όλο το τόξο των φρυδιών γίνεται πιο παχύ.Τα φρύδια αναγεννούνται εμφανώς, δεν υπάρχουν κενά ή σημεία στο δέρμα χωρίς τρίχα.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Αποτελέσματα, Εκτίμηση & Σχόλια

Είναι ένας ορός φρυδιών που έχει θετικές κριτικές από εκατοντάδες ικανοποιημένους καταναλωτές. Είναι ασφαλής, αποτελεσματικός, λειτουργεί πραγματικά γρήγορα και η ποσότητα του προϊόντος επιτρέπει τη θεραπεία για μερικούς μήνες. Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, ενυδατωμένα φρύδια και διαρκεί πολύ καιρό. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, τα φρύδια δεν γίνονται πιο αδύναμα μόλις τελειώσει η θεραπεία.

Ορός φρυδιών Nanobrow – Τιμή

Το κόστους του ορού φρυδιών μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι οικονομικό προϊόν, ωστόσο, αν σκεφτούμε την τέλεια σύνθεση του, την αποδοτικότητα και τη γρήγορα δράση, το Nanobrow είναι ένα από τα πιο οικονομικά προϊόντα ομορφιάς που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα ( nanobrow.gr ) μπορεί να βρείτε και ειδικές προσφορές. Για παράδειγμα, όταν παραγγέλνετε δύο σωληνάρια του ορού, η τιμή του ενός μειώνεται. Έτσι, είναι καλή ιδέα να παραγγείλετε 2 και να τα μοιραστείτε με κάποιον φίλο.

22 σχόλια “Γιατί λατρεύουν όλοι οι bloggers το Nanobrow; Αποκαλύπτουμε το μυστικό του εκπληκτικού ορού φρυδιών”

 1. Βάνα

  το αποτέλεσμα στα αδύναμα φρύδια μου μετά το σέρουμ ήταν τρομερό

  Απάντηση
 2. Κλειώ

  Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Nanobrow είναι αποτελεσματικό και έχει και έκπτωση στο επίσημο σάιτ! <3

  Απάντηση
 3. Δις_Κική

  Μπορώ να βρω το Nanobrow σε κάποιο κατάστημα;

  Απάντηση
 4. Μάρω

  Απ’ όσο ξέρω είναι διαθέσμο μόνο σε ονλάιν καταστήματα και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

  Απάντηση
 5. Σάντυ Μ.

  Ενδιαφέροντα υλικά. Συνήθως τα ενυδατικά φρυδιών έχουν μόνο χημικά συστατικά και αυτό εδώ φαίνεται τέλειο. Θα το δοκιμάσω νομίζω.

  Απάντηση
 6. ΜΠΕΜΠΑ

  ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

  Απάντηση
 7. Όλγα Μάη

  Δύο φορές την μέρα; Το χρησιμοποιώ το βράδυ γιατί άκουσα ότι την νύχτα τα φρύδια αναζωογονούνται. Για μένα αυτό αρκεί, τα φρύδια μου είναι πυκνά, μαύρα και όμοφρα.

  Απάντηση
 8. Κατερίνα Παπασ

  Λατρεύω αυτό το σέρουμ, μόνο το Nanobrow με βοηθάει με τα αδύναμα αραιά φρύδια μου. Λειτουργεί μέσα σε λίγες βδομάδες και είναι σούπερ αποτελσματικό.

  Απάντηση
 9. Πέρυ

  Τι φανταστική σύνθεση… οι επιλογές μου είναι μεταξύ μόνιμου μακιγιάζ και Nanobrow.

  Απάντηση
 10. Κάτια

  Έχω χρησιμοποιήσει άλλα σέρουμ φρυδιών και βλεφαρίδων και μου προκάλεσαν ερεθισμούς

  Απάντηση
  • Μαγεμένη

   Κάτια, όσον αφορά το Nanobrow, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, γιατί έχει μόνο φυσικά συστατικά και έχει αποδείξει ότι η σύνθεση του δεν προκαλεί ερεθισμούς

   Απάντηση
 11. Άντζυ

  έχω υπερευαισθησία στα μάτια και το Nanobrow δεν μου προκαλεί ερεθισμούς

  Απάντηση
 12. σαπρίνα-χ

  πραγματικά κάνει τα φρύδια πυκνά!

  Απάντηση
 13. κατερινάκιιι

  αυτό το σέρουμ είναι καλύτερο από το καστορέλαιο!! εντυπωσιακά αποτελέσματα χιχι

  Απάντηση
 14. Τάνια

  Θέλω να φροντίζω την κατάσταση των φρυδιών μου. Δεν ξέρω αν μπρώ να ανταποκριθώ στην τιμή του…

  Απάντηση
 15. (ζ)ανέτ

  Χρησιμοποιούσα το Revitalash και δεν με βοήθησε. Το Nanobrow είναι πιο προσιτό στην τιμή του και θα το δοκιμάσω μάλλον, διαβάζω ακόμα αξιολογήσεις

  Απάντηση
 16. Λιάνα

  Η τιμή ανταποκρίνεται στην ποιότητα. Σας το προτείνω, το χρησιμοποιώ συνέχεια το Nanobrow :))

  Απάντηση
 17. Βιολέτα

  ΤΟ ΑΓΑΠΩ!!! <3

  Απάντηση
 18. Καίτη90

  Σίγουρα μου αρέσει, δεν υπάρχει καλύτερο σέρουμ, είμαι ήδη στο δεύτρεο μπουκαλάκι και τα φρύδια μου είναι όμορφα, δυνατά και σκούρα, απλά τέλεια! Τα βγάζω μόνη μου, πήγα σε αισθητικό μια φορά για να φτιάξω ένα ωραίο σχήμα και τώρα απλά αφαιρώ τις τριχούλες που βγαίνουν εκτός

  Απάντηση
 19. άγνωστοςχ

  το βρήκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο: το καλύτερο δώρο και τα αποτελέσματα τρομερά!! <3

  Απάντηση
 20. Τίνα

  Πόσο κοστίζει το Nanobrow; Δεν το βρίσκεις σε καταστήματα νομίζω

  Απάντηση
  • ΝτέπυΚ

   Μπορείς να το βρεις ονλάιν, γρήγορη αποστολή, συσκευασμένο τέλεια. Δεν είναι και τόσο ακριβό, άλλα έχουν τη διπλάσια τιμή

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *