Ιδέες Μακιγιάζ για Πάρτι και Οικογενειακές Συγκεντρώσεις Για Εορταστικές Περιόδους

Τις μαγικές μέρες στο τέλος κάθε χρόνου θέλετε να φαίνεστε πανέμορφες και κομψές. Ευτυχώς υπάρχουν απλές και οικονομικές λύσεις για το μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε τόσο εντυπωσιακές που η οικογένειά σας και οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν από την εμφάνισή σας. Μάθετε τις ιδέες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να φαίνεστε τέλειες σε κάθε πάρτι, οικογενειακή συγκέντρωση και χορούς.

Ιδέες για το Γιορτινό Μακιγιάζ σε Οικογενειακές Συγκεντρώσεις: Κομψά και φυσικά αποτελέσματα 

1. Ενυδατώστε το δέρμα σας

Αναμφίβολα το ενυδατωμένο δέρμα είναι ο πυρήνας του όμορφου μακιγιάζ που θα μείνει ανέγγιχτο για ώρες. Είναι πολύ σημαντικό να παρέχετε στο δέρμα σας αρκετό νερό, γιατί με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να εφαρμόσετε πολλές στρώσεις καλλυντικών και να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα μάσκας. Και μη ξεχνάτε: πριν φτιάξετε το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιείστε ενυδατική κρέμα και περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα σας.

2. Εφαρμόστε τη βάση

Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε βάση για μία οικογενειακή συγκέντρωση. Από την μία μένει στο πρόσωπό σας όλο το βράδυ, αλλά από την άλλη, η επιδερμίδα δεν πρέπει να είναι επιβαρυμένη σε υπερβολικό βαθμό. Για να πληροίτε και τις δύο προϋποθέσεις δοκιμάστε μια βάση μέσης κάλυψης και τοποθετήστε την με ένα επίπεδο πινέλο. Μη χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, γιατί το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε ένα πινέλο, με το οποίο θα προσέξετε και τις διάφορες γωνίες του προσώπου, όπως για παράδειγμα γύρω από την μύτη.

3. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών

Είτε θα πάτε σε ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων ή σε οικογενειακή συγκέντρωση, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναδείξετε τα μάτια σας πιο πολύ απ’ ό,τι συνήθως. Επιλέξτε ένα διακριτικό χρώμα σε μολύβι ματιών (π.χ. περλέ) για να αναδείξετε τα μάτια σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το μολύβι ματιών με ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών που θα σας χαρίσουν κομψότητα στην εμφάνισή σας. Μη ξεχνάτε φυσικά την μάσκαρα. Η περίοδος των γιορτών και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις μπορεί να κρύβουν συγκινήσεις, γι’ αυτό προτιμήστε αδιάβροχη μάσκαρα – δε θα σας αρέσει καθόλου αν στα μισά του δείπνου η μάσκαρα αρχίζει και τρέχει στο πρόσωπό σας, μαζί με τα δάκρυα της συγκίνησης.

4. Βάλτε κραγιόν

Μόλις καθίσετε στο γιορτινό τραπέζι ξεκινά το φαγοπότι και γι’ αυτό χρειάζεστε ένα κραγιόν που θα αντέξει αυτές τις δραστηριότητες. Προτιμήστε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας (ματ), είτε μια απόχρωση χειλιών που θα μείνει στα χείλη για ώρες.

Ιδέες Μακιγιάζ για τα Πάρτι των Γιορτών: Λαμπερό και Σέξι

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας

Και εδώ πρέπει να ενυδατώσετε το δέρμα σας για να επεκτείνετε τη διάρκεια της βάσης. Το μακιγιάζ για πάρτι μπορεί να είναι λίγο πιο έξαλλο από αυτό σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, επομένως μπορείτε να παίξετε με λάμψεις – θα κάνετε εντύπωση στους φίλους σας.

2. Δώστε ένταση τα μάτια σας

Χρησιμοποιείστε χρυσή ή χάλκινη σκιά ματιών στα πάνω βλέφαρα και βάλτε ένα καφέ μολύβι (π.χ. σοκολατένιο χρώμα) ματιών στη γραμμή των βλεφαρίδων. Ένα πάρτι είναι η κατάλληλη στιγμή για ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο δε το χρειάζεστε αν οι φυσικές σας βλεφαρίδες είναι ήδη τέλειες (π.χ. χρησιμοποιείτε σέρουμ βλεφαρίδων).

3. Κάνε το μακιγιάζ των χειλιών

Δε χρειάζεται να βάψετε τα χείλη σας κατακόκκινα για ένα πάρτι. Θα είστε εντυπωσιακή και αν τονίσετε διακριτικά τα χείλη με ένα λαμπερό lipgloss που θα προσφέρει φυσική λάμψη.

Ιδέες Μακιγιάζ για Χορό: Βαρύ βραδινό μακιγιάζ

1. Επιλέξτε βάση που διαρκεί για ώρες

Επιλέξτε βάση που δε θα τρέξει στο πρόσωπό σας, ούτε θα ανακατεύεται με σμήγμα. Χρησιμοποιείστε καλύτερα ένα ελαφρύ concealer ματιών ή μια κρέμα ματιών που θρέφει το δέρμα και βοηθά αυτήν την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια να παραμένει λαμπερή.

2. Επιλέξτε τη σωστή πούδρα

Ξέρατε ότι μια κανονική λευκή πούδρα ελεύθερης μορφής από μπαμπού μπορεί να προσφέρει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ και επιπλέον ένα λείο αποτέλεσμα; Με απλά λόγια, αυτή η πούδρα αντανακλά το φως και η επιδερμίδα φαίνεται υπέροχη, ανεξαρτήτως φωτισμού. Τοποθετήστε στο πρόσωπό σας την πούδρα και να είστε σίγουροι ότι θα φαίνεστε υπέροχα στις φωτογραφίες του πάρτι.

3. Δώστε ένταση στα μάτια

Βάλτε στα βλέφαρα μια ανοιχτόχρωμη και περλέ απόχρωση σκιάς. Τονίστε τις γωνίες των ματιών με λίγο πιο σκούρο χρώμα. Έτσι θα δημιουργήσετε βάθος. Μη ξεχάσετε το μαύρο υγρό eyeliner και τις ψεύτικες βλεφαρίδες, για μία σαγηνευτική εμφάνιση.

4. Αποκτήστε κατακόκκινα χείλη

Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα κραγιόν για μια εκδήλωση. Τοποθετήστε το προσεκτικά στα χείλη και μετά ολοκληρώστε με μια πούδρα. Στη συνέχεια βάλτε άλλη μια στρώση κραγιόν. Γιατί να το κάνετε αυτό; Γιατί θα έχετε αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *