Κοντές, ίσιες βλεφαρίδες;

Έτσι ήταν και οι δικές μου. Όχι πια. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον Ορό Nanolash οι βλεφαρίδες μου είναι απίστευτα μακριές! Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά αυτό το προϊόν όντως δουλεύει.

Πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ το Nanolash, πριν 4 μήνες, οι βλεφαρίδες μου ήταν υπερβολικά κοντές και λεπτές. Από την προηγούμενη ανάρτησή μου μάλλον ξέρετε ότι δεν φοράω μάσκαρα. Οι βλεφαρίδες μου ήταν τόσο κοντές που δεν μπορούσα να τις περάσω με το βουρτσάκι. Σε κάποιες περιπτώσεις που μπόρεσα να τις περάσω με μάσκαρα, ήταν εντάξει για μερικά λεπτά, αλλά μετά έπεφταν, θολώνοντας την όρασή μου. Είχα ακούσει για το Latisse αλλά όταν ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να το βρω πουθενά στην χώρα. Επιπλέον, το Latisse και άλλα σκληρά μαλακτικά μπορεί να επηρεάσουν την ίριδα του ματιού και να αλλάξουν το χρώμα των ματιών σε καφέ. Έχω υπέροχα πράσινα μάτια και θα προτιμούσα να μείνουν έτσι. Μετά διάβασα το blog της Άννας και έχει αυθεντικά όμορφες βλεφαρίδες, τις οποίες λέει ότι απέκτησε χάρη στο Nanolash. Το είδα online και το παρήγγειλα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την κίνησή μου, καθώς το Nanolash έχει αλλάξει την όψη μου δραματικά.

eyes
Τα αποτελέσματα μου είναι εκπληκτικά. Οι βλεφαρίδες μου είναι πιο πυκνές στις αραιές περιοχές. Αναπτύσσονται σαν τρελές και μπορώ να σας πω ότι ποτέ δεν είχα τόσο μακριές βλεφαρίδες. Είναι σοκαριστικό όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη να βλέπω πως ξεχωρίζουν τα μάτια μου. Θα προσπαθήσω να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες μόλις βρω την κάμερά μου για να δείτε το ‘πριν’ και το ‘μετά’. Πρόσφατα μετακόμισα σε άλλη πλευρά της πόλης και θα μου πάρει λίγο καιρό να βρω όλα τα πράγματά μου. Διάλεξα το Nanolash, καθώς μου το πρότεινε η αισθητικός μου σαν τον πιο αποτελεσματικό αλλά και απαλό ορό βλεφαρίδων.

Για εμένα, ήταν πολύ σημαντικό να περιέχει φυσικά, ασφαλή συστατικά το προϊόν.
Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το μαλακτικό και σκοπεύω να πάρω αρκετά ακόμα ώστε να μην ξεμείνω στο μέλλον. Οι φίλοι μου μου κάνουν κομπλιμέντα για τις βλεφαρίδες μου και πρέπει να πω ότι αισθάνομαι τέλειαααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *