Μεταλικό make-up ματιών. Pure Color Gelée Powder EyeShadow από την Estee Lauder

Pure Color Gelée Powder EyeShadow από την Estee Lauder

Οι μονές σκιές ματιών από την Estee Lauder χαρακτηρίζονται από το μεταλλικό τους χρώμα και την τραχιά τους επιφάνεια. Είναι συσκευασμένες σε ένα συμπαγές, μικρό κουτί που κλείνει με κλικ. Μέσα στο κουτί, μπορούμε να βρούμε ένα καθρεφτάκι και ένα μικρό απλικατέρ με ένα σφουγγαράκι. Επιπλέον οι σκιές ματιών Pure Color Gelée Powder EyeShadows είναι διαθέσιμες σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς: Γαλαζοπράσινο , Χρυσό, Ασημί και Χάλκινο. Κάθε ένα καλλυντικό ζυγίζει 3,8 γραμμάρια.

Estee Lauder

Αυτό το προϊόν από την Estee Lauder μπορεί να εφαρμοσθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Εάν θέλετε τα μάτια σας να αποκτήσουν περισσότερο βάθος και εκφραστικότητα, βάλτε το απλικατέρ μέσα σε νερό. Εάν βάλετε τις σκιές με αυτόν τον τρόπο θα έχουν πιο έντονη μεταλλική ακτινοβολία.

Επιπλέον, οι σκιές Pure Color Gelée Powder EyeShadow από την Estee Lauder έχουν σύσταση που μοιάζει με πούδρα και gel. Για αυτό το λόγο, το καλλυντικό είναι εύκολο στην εφαρμογή, δεν συσσωρεύεται στις πτυχώσεις των ματιών και δεν τρέχει κατά την διάρκεια της ημέρας ή της εφαρμογής. Επίσης, το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει αρώματα. Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που έχουν ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών και από όσους φορούν φακούς επαφής.

Estee Lauder1

Make-up ματιών με τις σκιές Pure Color Gelée Powder EyeShadow από την Estee Lauder.

Με την βοήθεια μίας και μόνο σκιάς ματιών από την Estee Lauder μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, βάλτε μία βάση make-up στα βλέφαρά σας. Με αυτόν τον τρόπο το καλλυντικό θα κρατήσει καλύτερα. Διαλέξτε μία σκιά που σας αρέσει. Μετά, με στεγνό απλικατέρ, βάλτε το καλλυντικό σε όλο το πάνω βλέφαρο. Έπειτα, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, βάλτε την σκιά αλλά αυτή την φορά με υγρό απλικατέρ. Έτσι, καταφέρνετε πανεύκολα να φτιάξετε smoky eye. Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών καθώς και στα κάτω βλέφαρα και κάτω από τα φρύδια μπορείτε να βάλετε μία λίγο πιο ανοιχτή σκιά, ένα ανοιχτό concealer ή ένα highlighter, ώστε να κάνετε τα μάτια σας πιο μεγάλα και ανοιχτά. Τέλος, βάλτε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *