Πώς να Διατηρήσετε τα Χέρια και τα Νύχια Σας Εντυπωσιακά;

Τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που συνήθως είναι εκτεθειμένο και σπάνια καλύπτεται από ύφασμα, άρα πρέπει να τα περιποιούμαστε συνεχώς. Το δέρμα των χεριών ταλαιπωρείται και φθείρεται. Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε υγιή και λεία χέρια;

Τα χέρια μας είναι συνεχώς εκτεθειμένα στις αρνητικές επιδράσεις των καιρικών συνθηκών. Η επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Πρέπει να προστατεύετε τα χέρια σας.

Πώς να περιποιηθείτε το δέρμα των χεριών;

Τα χέρια και τα νύχια φθείρονται εύκολα, γι’ αυτό θυμηθείτε τους βασικούς κανόνες περιποίησης και τις προφυλάξεις. Ενυδατώστε τα όσο πιο συχνά μπορείτε. Να έχετε πάντα μαζί σας μια κρέμα χεριών, η οποία πρέπει να έχει βιταμίνες, καταπραϋντικά και προστατευτικά συστατικά. Είναι σημαντικό να περιέχει ουρία, βιταμίνες Α και Ε και φυσικά αντηλιακό. Απλώστε την ενυδατική κρέμα, μετά από κάθε πλύσιμο χεριών και χρησιμοποιήστε μόνο ήπια σαπούνια που δεν διαταράσσουν την ισορροπία του pH του δέρματος.

Τα απολεπιστικά είναι πολύ χρήσιμα και μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι σας. Φορέστε προστατευτικά γάντια για να ελαχιστοποιήσετε την επαφή του δέρματος με τα απορρυπαντικά όταν καθαρίζετε.

Περιποίηση νυχιών

Διατηρήστε τα νύχια σας ενυδατωμένα! Πρέπει να βρείτε προϊόντα που ενυδατώνουν από το εσωτερικό. Φορέστε γάντια για να αποφύγετε τη φθορά της πλάκας των νυχιών όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι. Εάν κάνετε μανικιούρ, να χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη ή γυάλινη λίμα για τα νύχια, γιατί οι μεταλλικές κάνουν τα νύχια να σπάνε. Τα προϊόντα που σκληραίνουν τα νύχια είναι εξίσου σημαντικά. Μη ξεχνάτε τη θρέψη και την προστασία των νυχιών σας.

Οι υγιείς παρανυχίδες είναι πάντα ευπρόσδεκτες, γι’ αυτό πρέπει να τα περιποιείστε τα νύχια με τα σωστά προϊόντα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που μαλακώνουν τις παρανυχίδες και μετά σπρώξτε τις με ένα ξυλάκι. Βάλτε φυτικό λάδι στα νύχια και στο δέρμα μετά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγη βαζελίνη για να διατηρήσετε ενυδατωμένα τα νύχια σας. Το ξηρό δέρμα δε φαίνεται ωραίο.

Επισκεφθείτε έναν επαγγελματία για μανικιούρ που και που, για να έχετε το τέλειο σχήμα και να τα περιποιείστε ευκολότερα.

Μανικιούρ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το τέλειο μανικιούρ. Αν θέλετε μια οικονομική επιλογή, κάντε μανικιούρ στο σπίτι. Χρειάζεστε μπατονέτες, ένα ξυλάκι, μαλακτικό για τις παρανυχίδες, λίμα νυχιών και ένα μπολ με νερό και σαπούνι. Καθαρίστε καλά την πλάκα των νυχιών. Μετά λιμάρετε τα νύχια και σπρώξτε τα πετσάκια. Βάλτε βάση και μετά βερνίκι νυχιών και στο τέλος το σκληρυντικό!

Σε κάθε γυναίκα αρέσουν τα περιποιημένα χέρια και νύχια. Το τέλειο μανικιούρ τονώνει τη διάθεση μας, γι’ αυτό χαλαρώστε και αφιερώστε λίγο χρόνο στα νύχια σας. Δε χρειάζεται να το κάνετε σε επαγγελματία. Δοκιμάστε την περιποίηση στο σπίτι: κάντε απολέπιση με υγρή παραφίνη και γάντια. Ξεβάψτε τα νύχια σας, μουλιάστε τα σε ζεστό νερό, εφαρμόστε υγρή παραφίνη και μετά τα γάντια. Αφήστε τα το βράδυ. Τα χέρια και τα νύχια σας θα είναι λεία και απλά υπέροχα την επόμενη μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *