Πάνω από όλα – νεότητα! Καλλυντική σειρά από την Dermika, Biogeniq

Γίνεται να διατηρήσουμε την νεανική και όμορφη εμφάνιση μας για πολύ καιρό; Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Η κρέμες Biogeniq από την εταιρεία Dermika θα σας δώσουν την δυνατότητα να προστατεύσετε το δέρμα σας από της διαδικασίες γήρανσης. Απλά δώστε τους την ευκαιρία.

Η συλλογή Biogeniq αποτελείται από οχτώ καλλυντικά. Αυτά τα προϊόντα αποσκοπούν στο να φροντίζουν το δέρμα των ανθρώπων ηλικίας 35 με 60. Ο βασικός τους στόχος είναι να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες στο πρόσωπο και να λειάνουν το δέρμα. Επιπλέον, τα καλλυντικά της Dermika ενυδατώνουν, ενισχύουν, θρέφουν και κάνουν το δέρμα πιο σφιχτό. Τα προϊόντα της σειράς Biogeniq αποτελούνται από: μία κρέμα διατήρησης νεότητας με αντιηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 15, μία ενυδατική και ενισχυτική κρέμα ημέρας και νύχτας, μία θρεπτική κρέμα ημέρας και νύχτας μείωσης των ρυτίδων, μία λειαντική κρέμα, μία συσφιγκτική κρέμα καταπολέμισης των ρυτίδων, μία κρέμα-μάσκα για μείωση των πρώτων σημαδιών γήρανσης, μία αντι-ρυτιδική κρέμα ενδυνάμωσης και μία κρέμα-μάσκα για μείωση των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών.

Dermika-Biogeniq

Η συλλογή Biogeniq από την Dermika αποτελείται από πρωτοπόρα συστατικά όπως: εκτοίνη, άλγη, αργανέλαιο και εκχυλίσματα φυτών. Το πρώτο συστατικό, η εκτοίνη, είναι ένα οξύ φυτικής προέλευσης που βρίσκεται στα βακτήρια. Αυτή η ουσία ενισχύει την όψη της επιδερμίδας, καθυστερεί την διαδικασία γήρανσης, προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UV και βοηθάει στην διατήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Με λίγα λόγια η εκτοίνη μπορεί να αναζωογονήσει το δέρμα του προσώπου. Όσον αφορά το δεύτερο συστατικό, η θαλάσσια άλγη συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τι ίδια στιγμή κάνει το δέρμα σφριγηλό και λείο. Το αργανέλαιο είναι πηγή βιταμίνης Α και Ε, οι οποίες μπορούν να ενυδατώσουν, θρέψουν και αναζωογονήσουν την επιδερμίδα. Τα εκχυλίσματα φυτών προέρχονται από κάκτο, χόρτα kunai, κίστο και ginseng. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν στην αποκατάσταση των κατάλληλων επιπέδων ενυδάτωσης, έχουν αντιφλεγμονώδεις και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Τα καλλυντικά Biogeniq συσκευάζονται σε ένα μικρό, άσπρο δοχείο που μοιάζει με βάζο. Η χωρητικότητα είναι 50 ml, ενώ το σωληνάριο της κρέμας-μάσκα είναι 15 ml. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο. Συνιστάται να βάζετε το καλλυντικό με ελαφρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά σας. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε επίσης μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *